Sam Neill

Sam Neill

Doğum Tarihi

14 Eylül 1947

Yaş

73


Gelecek Filmler

Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 16.058 TL 1.302
23.02.2018 2.055.222 TL 165.986
12.01.2018 881.159 TL 54.187
15.04.2016 206.705 TL 17.708
10.01.2014 844.815 TL 73.255
13.04.2012 973.103 TL 101.592
02.09.2011 276.610 TL 29.821
05.03.2010 539.010 TL 55.456
23.11.2007 56.636 TL 6.123
05.08.2005 198.624 TL 24.261
12.09.2003 350.401 TL 70.235
24.08.2001 668.912 TL 228.753
09.10.1998 107.091 TL 82.868
28.11.1997 - -
11.04.1997 - -
02.08.1996 - -
24.05.1996 - -
14.04.1995 - -
24.02.1995 - -
10.12.1993 - -
17.09.1993 - -
22.01.1993 - -
17.04.1992 - -
14.09.1990 - -
06.04.1990 - -
09.02.1990 - -