Sam Neill

Sam Neill

Doğum Tarihi

14 Eylül 1947

Yaş

74


Gelecek Filmler

Jurassic World: Hâkimiyet Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022
The Portable Door Aksiyon, Fantastik

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

28 Ekim 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.06.2018 ₺16.058 1.302
23.02.2018 ₺2.055.222 165.986
12.01.2018 ₺881.159 54.187
15.04.2016 ₺206.705 17.708
10.01.2014 ₺844.815 73.255
13.04.2012 ₺973.103 101.592
02.09.2011 ₺276.610 29.821
05.03.2010 ₺539.010 55.456
23.11.2007 ₺56.636 6.123
05.08.2005 ₺198.624 24.261
12.09.2003 ₺350.401 70.235
24.08.2001 ₺668.912 228.753
09.10.1998 ₺107.091 82.868
28.11.1997 - -
11.04.1997 - -
02.08.1996 - -
24.05.1996 - -
14.04.1995 - -
24.02.1995 - -
10.12.1993 - -
17.09.1993 - -
22.01.1993 - -
17.04.1992 - -
14.09.1990 - -
06.04.1990 - -
09.02.1990 - -