Sam Neill

Sam Neill

Doğum Bilgisi

14 Eylül 1947

Yaş

72


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aklın Gözü 15 Haziran 2018
Özen Film 1.302 16.058
Tavşan Peter 23 Şubat 2018
Warner Bros. 165.986 2.055.222
Yolcu 12 Ocak 2018
Chantier 54.187 881.159
Ölüm Treni 15 Nisan 2016
Bir Film 17.708 206.705
Kaçış Planı 10 Ocak 2014
Tiglon 73.255 844.815
Aşk Yemini 13 Nisan 2012
Warner Bros. 101.592 973.103
Hayvan Bakıcısı 2 Eylül 2011
Warner Bros. 29.821 276.610
Warner Bros. 55.456 539.010
Angel 23 Kasım 2007
Chantier 6.123 56.636
Evet 5 Ağustos 2005
KenDa 24.261 198.624
Başkaldırış 12 Eylül 2003
Özen Film 70.235 350.401
Jurassic Park 3 24 Ağustos 2001
UIP 228.753 668.912
UIP 82.868 107.091
Ufuk Faciası 28 Kasım 1997
UIP - -
Devrim Çocukları 11 Nisan 1997
Kılıç Film - -
Restorasyon 2 Ağustos 1996
Film Pop - -
Ormanın Kitabı 24 Mayıs 1996
Standard Film - -
Umut Sanat - -
Sirenler 24 Şubat 1995
Özen Film - -
Piyano 10 Aralık 1993
Film Pop - -
Jurassic Park 17 Eylül 1993
UIP - -
Warner Bros. - -
Dünyanın Sonuna Kadar 17 Nisan 1992
Avşar Film - -
Kızıl Ekim 14 Eylül 1990
UIP - -
Ölüm Sessizliği 6 Nisan 1990
Warner Bros. - -
Avşar Film - -