Sam Neill

Sam Neill

Doğum Tarihi

14 Eylül 1947

Yaş

73


Gelecek Filmler

Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
15.06.2018 1.302 16.058
23.02.2018 165.986 2.055.222
12.01.2018 54.187 881.159
15.04.2016 17.708 206.705
10.01.2014 73.255 844.815
13.04.2012 101.592 973.103
02.09.2011 29.821 276.610
05.03.2010 55.456 539.010
23.11.2007 6.123 56.636
05.08.2005 24.261 198.624
12.09.2003 70.235 350.401
24.08.2001 228.753 668.912
09.10.1998 82.868 107.091
28.11.1997 - -
11.04.1997 - -
02.08.1996 - -
24.05.1996 - -
14.04.1995 - -
24.02.1995 - -
10.12.1993 - -
17.09.1993 - -
22.01.1993 - -
17.04.1992 - -
14.09.1990 - -
06.04.1990 - -
09.02.1990 - -