2017/2018 sezonu BKM filmleri

14.010 Gösterim
3 Ekim 2017 14:00
2017/2018 sezonu BKM filmleri

Yeni sezonda seyircinin karşısına çıkacak olan, geniş oyuncu kadroları ile dikkat çeken BKM filmlerine yakından bir göz atalım.


Yol Arkadaşım (27 Ekim 2017)

Geçen yıl gösterime giren Küçük Esnaf'ın senaryosunu kaleme alan ve başrolünde yer alan İbrahim Büyükak, yine senaryosuna imza attığı Yol Arkadaşım filminde Oğuzhan Koç ile bir araya geldi. Bedran Güzel'in yönettiği, Büyükak ve Koç'un yanı sıra Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu gibi isimlerin yer aldığı Yol Arkadaşım, Onur ile Şeref'in sıra dışı yol macerasını konu ediniyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (17 Kasım 2017)

Burak Aksak yeni filmi Sen Kiminle Dans Ediyorsun? 17 Kasım'da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar, Nergis Öztürk ve Bora Cengiz gibi isimlerin yer aldığı film, emekli bir beden öğretmeninin dans okulu açarak yeni bir başlangıç yaptığı hayatını anlatıyor. Binnur Kaya filmde problemleri olan ve bu problemleri dans ile aşmaya çalışan Aysel'in hocasını canlandırıyor.

Aile Arasında (01 Aralık 2017)

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi fenomen hâline gelen dizileriyle tanıdığımız Gülse Birsel'in senaryosuna imza attığı ve oyuncu kadrosunda yer aldığı Aile Arasında, 21 yıllık eşi tarafından terk edilen Fikret'inbir kız isteme için baba rolüne girmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor. Birsel'in yanı sıra Engin GünaydınDemet EvgarErdal ÖzyağcılarŞevket ÇoruhDevrim YakutFatih ArtmanDerya KaradaşDevin Özgür ÇınarArif Erkin GüzelbeyoğluÜnal YeterRıza AkınErdal CindorukAyta SözeriSu Kutlu gibi isimlerin yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Ozan Açıktan.

Acı Tatlı Ekşi (22 Aralık 2017)

CJ Entertainment Turkey ve BKM ortaklığında hayata geçirilen Acı Tatlı Ekşi'nin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturuyor. Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı film, çocukluk arkadaşı olan Duygu ile Murat'ın, üniversitede filizlenen aşkını konu ediniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gözde Türkpençe, Yusuf Akgün, Osman Alkaş ve Füsun Demirel gibi isimler de yer alıyor.

Bizim Köyün Şarkısı (12 Ocak 2018)

Güldüy Güldüy Çocuk ekibinin yer aldığı, BKM yapımcılığında çekilen Bizim Köyün Şarkısı, 12 Ocak 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Düğüm Salonu

Hakan Algül'ün yönettiği, senaryosunu Şahin Irmak'ın kaleme aldığı Düğüm Salonu'nun oyuncu kadrosunda Şahin Irmak'ın yanı sıra İrem Sak, Emre Karayel, Gonca Vuslateri, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün gibi isimler yer alıyor.

Deliha 2

Gupse Özay'ın Zeliha karakterine hayat verdiği film Deliha'nın devam filminin çekimleri geride bıraktığımız günlerde başladı. İlk filmin senaryosuna imza atan ve başrolünde yer alan Gupse Özay, ikinci filmin yönetmenliğini de üstlenecek.

Cici Babam

Meltem Bozoflu'nun yönettiği Cici Babam, geniş bir ailenin komedi yüklü hikâyesini ele alıyor. Vizyon tarihi henüz netlik kazanmamış olan filmin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Onur Atilla, Mahir İpek, Derya Alabora, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu gibi isimler yer alıyor.

Ferzan Özpetek - Serra Yılmaz Projesi

Son olarak bu yıl içerisinde gösterime giren İstanbul Kırmızısı'nda yeniden bir araya gelen Ferzan Özpetek ve Serra Yılmaz, birlikte çalışacakları yeni projeleri için kolları sıvadı. BKM yapımcılığında hayata geçirilecek olan filmin oyuncu kadrosunda Serkan Altunorak, Belçim BilginBuğra GülsoyLeyla Lydia TuğutluÇağlar ÇorumluŞebnem Bozoklu,Şükrü Özyıldız gibi isimler yer alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.