Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

Doğum Bilgisi

30 Haziran 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Amacı Olmayan Grup Gençlik, Komedi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çakallarla Dans 5 8 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 1.415.733 18.121.196
CGV Mars D. 50.386 591.659
Aile Arasında 1 Aralık 2017
CGV Mars D. 5.289.051 64.556.712
Yanlış Anlama 10 Kasım 2017
CGV Mars D. 116.743 1.273.464
Çakallarla Dans 4 25 Kasım 2016
UIP 1.351.247 15.202.299
Özen Film 3.208 33.313
CGV Mars D. 1.666.330 17.213.319
İnşaat 2 7 Kasım 2014
Cinefilm 42.139 419.385
Hayat Sana Güzel 11 Nisan 2014
Warner Bros. 55.312 533.286
Warner Bros. 929.739 8.576.507
Çanakkale 1915 18 Ekim 2012
Tiglon 918.181 7.607.756
Anadolu Kartalları 28 Ekim 2011
Tiglon 1.195.129 10.329.587
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
Sonsuz 18 Eylül 2009
Özen Film 105.386 808.777
Usta 8 Mayıs 2009
Cinefilm 80.550 590.402
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246
Eğreti Gelin 18 Şubat 2005
Özen Film 638.444 3.812.758
İnşaat 21 Kasım 2003
Warner Bros. 263.481 1.442.056