Devin Özgür Çınar

Devin Özgür Çınar

Doğum Bilgisi

21 Haziran 1973

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aile Arasında 1 Aralık 2017
CGV Mars D. 5.289.051 64.556.712
Guruldayan Kalpler 18 Eylül 2015
Chantier 4.023 41.669
Geriye Kalan 7 Eylül 2012
Chantier 7.048 66.154
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215
Hiçbiryerde 20 Eylül 2002
Warner Bros. Türkiye 45.055 168.308
Warner Bros. Türkiye 142.451 310.342
Abuzer Kadayıf 29 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 864.312 1.930.637