Arif Erkin Güzelbeyoğlu

Arif Erkin Güzelbeyoğlu

Doğum Bilgisi

11 Eylül 1935

Yaş

84


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cici Babam 20 Nisan 2018
CGV Mars D. 440.458 5.182.525
Başka Sinema 4.484 35.077
Aile Arasında 1 Aralık 2017
CGV Mars D. 5.289.051 64.556.712
Geçmişteki Sır 1 Aralık 2017
Derin Film 783 8.728
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Hayat Sana Güzel 11 Nisan 2014
Warner Bros. 55.312 533.286
Benimle Oynar mısın? 27 Eylül 2013
Pinema 47.858 501.129
Çalgı Çengi 18 Şubat 2011
UIP 59.736 520.522
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Sır Çocukları 20 Aralık 2002
Özen Film 30.038 67.811
Umut 16 Şubat 1990
Güney Film - -