Gupse Özay

Gupse Özay

Doğum Bilgisi

30 Ağustos 1984

Yaş

36


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020
UIP Türkiye 3.630.822 63.432.055
Deliha 2 12 Ocak 2018
CGV Mars D. 2.106.154 24.589.811
Tatlım Tatlım 17 Mart 2017
CGV Mars D. 726.990 8.732.297
Görümce 2 Aralık 2016
CGV Mars D. 1.914.199 22.226.055
Küçük Esnaf 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 832.050 9.017.874
Ters Yüz 19 Haziran 2015
UIP Türkiye 489.265 5.606.412
Deliha 14 Kasım 2014
UIP Türkiye 1.596.119 16.808.380