Mahir İpek

Mahir İpek

Doğum Yılı

1972

Yaş

50


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

17 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.02.2019 ₺54.842.530 3.537.429
20.04.2018 ₺5.182.525 440.458
09.06.2017 ₺974.138 87.011
21.04.2017 ₺12.826.614 1.114.318
13.03.2015 ₺5.393.738 508.899
08.11.2013 ₺14.536.066 1.530.071
01.02.2013 ₺12.999.529 1.401.665
02.03.2012 ₺14.218.718 1.592.471
03.12.2010 ₺19.720.427 2.116.192
16.05.2008 ₺5.309.235 713.840
25.01.2008 ₺3.983.320 523.745