Mahir İpek

Mahir İpek

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 3.537.429 54.842.530
Cici Babam 20 Nisan 2018
CGV Mars D. 440.458 5.182.525
CGV Mars D. 87.011 974.138
Kolonya Cumhuriyeti 21 Nisan 2017
CGV Mars D. 1.114.318 12.826.614
Cinefilm 508.899 5.393.738
Hükümet Kadın 2 8 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.530.071 14.536.066
Hükümet Kadın 1 Şubat 2013
UIP Türkiye 1.401.665 12.999.529
Sen Kimsin? 2 Mart 2012
UIP Türkiye 1.592.471 14.218.718
Av Mevsimi 3 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 2.116.192 19.720.427
O... Çocukları 16 Mayıs 2008
KenDa 713.840 5.309.235
Ulak 25 Ocak 2008
UIP Türkiye 523.745 3.983.320