Buğra Gülsoy

Buğra Gülsoy

Doğum Bilgisi

22 Şubat 1982

Yaş

38


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mahalle 9 Mart 2018
TME Films 3.364 40.611
Cebimdeki Yabancı 2 Şubat 2018
CGV Mars D. 846.833 11.030.823
Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık 2017
CGV Mars D. 622.674 7.361.120
Mutluluk Zamanı 10 Kasım 2017
CGV Mars D. 571.488 7.046.505
Görümce 2 Aralık 2016
CGV Mars D. 1.914.199 22.226.055
Robinson Crusoe 17 Haziran 2016
Bir Film 81.107 869.821
Medyavizyon 36.009 305.533
M3 Film 28.824 213.337
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629