Ferzan Özpetek

Ferzan Özpetek

Doğum Bilgisi

3 Şubat 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Napoli'nin Sırrı 26 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 54.482 874.906
CGV Mars D. 504.765 6.391.158
Warner Bros. 44.575 635.032
Şahane Misafir 6 Nisan 2012
Tiglon 166.469 1.676.153
Serseri Mayınlar 26 Mart 2010
Özen Film 53.718 625.163
Özen Film 33.753 331.259
Bir Ömür Yetmez 6 Nisan 2007
Warner Bros. 45.704 442.822
Kutsal Yürek 25 Kasım 2005
Warner Bros. 49.166 401.633
Karşı Pencere 12 Aralık 2003
Warner Bros. 181.479 1.246.575
Cahil Periler 28 Eylül 2001
Warner Bros. 97.999 374.536
Harem Suare 24 Eylül 1999
Warner Bros. 224.146 395.175
Hamam 24 Ekim 1997
Warner Bros. - -