Erdal Cindoruk

Erdal Cindoruk

Doğum Tarihi

10 Mayıs 1965

Yaş

57


Gelecek Filmler

Yer Eksi İki Aksiyon, Dram

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

17 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.12.2017 ₺64.556.712 5.289.051
22.04.2016 ₺337.928 33.393
25.03.2016 ₺106.702 10.931
02.10.2015 ₺2.008.796 196.444
03.04.2015 ₺87.893 8.766
28.02.2014 ₺4.510.131 523.450
17.01.2014 ₺990.827 97.575
11.05.2012 ₺116.599 16.260
01.04.2011 ₺674.482 96.075
04.12.2009 ₺1.041.865 133.415
20.04.2007 ₺2.721.328 379.818