Belçim Bilgin

Belçim Bilgin


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Acı Kiraz 28 Şubat 2020
CGV Mars D. 15.288 265.846
Komplo 7 Eylül 2018
CGV Mars D. 18.470 252.350
Cebimdeki Yabancı 2 Şubat 2018
CGV Mars D. 846.833 11.030.823
Rüzgar 19 Ocak 2018
CGV Mars D. 53.969 606.795
Annemin Yarası 11 Mart 2016
CGV Mars D. 414.547 4.778.036
Çalsın Sazlar 9 Ocak 2015
Chantier 28.408 304.827
Sadece Sen 14 Mart 2014
Pinema 470.134 4.454.252
Kelebeğin Rüyası 22 Şubat 2013
UIP 2.167.456 20.898.864
UIP 583.880 5.393.534
UIP 2.418.090 21.910.790