Hakan Algül

Hakan Algül


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Düğüm Salonu 16 Mart 2018
CGV Mars D. 177.170 2.144.046
Olanlar Oldu 20 Ocak 2017
CGV Mars D. 1.811.081 21.353.023
Niyazi Gül Dörtnala 8 Mayıs 2015
UIP Türkiye 994.016 10.347.281
Deliha 14 Kasım 2014
UIP Türkiye 1.596.119 16.808.380
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP Türkiye 3.414.212 35.022.168
Berlin Kaplanı 27 Ocak 2012
UIP Türkiye 1.983.077 18.248.363
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP Türkiye 3.947.988 36.678.019
Eyyvah Eyvah 26 Şubat 2010
UIP Türkiye 2.459.815 21.723.367
Döngel Karhanesi 28 Ekim 2005
Medyavizyon 624.581 4.265.775