Devrim Yakut

Devrim Yakut

Doğum Tarihi

27 Mayıs 1968

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 ₺83.599 5.651
01.01.2020 ₺31.736.151 1.872.347
04.10.2019 ₺1.573.654 100.551
01.12.2017 ₺64.556.712 5.289.051
09.06.2017 ₺974.138 87.011
28.10.2016 ₺14.044.523 1.237.921
04.12.2015 ₺69.422.924 6.073.364
27.02.2015 ₺4.611.292 421.070
09.01.2015 ₺16.883.440 1.576.979
12.12.2014 ₺622.031 58.993
14.03.2014 ₺4.454.252 470.134
06.12.2013 ₺68.917.965 6.980.070
22.02.2013 ₺20.898.864 2.167.456
10.10.2008 ₺1.233.728 157.877