Devrim Yakut

Devrim Yakut

Doğum Tarihi

27 Mayıs 1968

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 83.599 TL 5.651
01.01.2020 31.736.151 TL 1.872.347
04.10.2019 1.573.654 TL 100.551
01.12.2017 64.556.712 TL 5.289.051
09.06.2017 974.138 TL 87.011
28.10.2016 14.044.523 TL 1.237.921
04.12.2015 69.422.924 TL 6.073.364
27.02.2015 4.611.292 TL 421.070
09.01.2015 16.883.440 TL 1.576.979
12.12.2014 622.031 TL 58.993
14.03.2014 4.454.252 TL 470.134
06.12.2013 68.917.965 TL 6.980.070
22.02.2013 20.898.864 TL 2.167.456
10.10.2008 1.233.728 TL 157.877