Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Biz Böyleyiz 10 Ocak 2020
CJ Entertainment Turkey 370.529 7.068.566
Türk İşi Dondurma 15 Mart 2019
CGV Mars D. 571.758 7.845.651
Cebimdeki Yabancı 2 Şubat 2018
CGV Mars D. 846.833 11.030.823
Tatlım Tatlım 17 Mart 2017
CGV Mars D. 726.990 8.732.297
Albüm 4 Kasım 2016
M3 Film 8.892 70.298
Yok Artık! 2 7 Ekim 2016
TME Films 151.586 1.689.248
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Niyazi Gül Dörtnala 8 Mayıs 2015
UIP Türkiye 994.016 10.347.281
İçimdeki İnsan 27 Mart 2015
M3 Film 1.601 13.745
Soğuk 21 Mart 2014
UIP Türkiye 7.722 88.407