Serra Yılmaz

Serra Yılmaz

Doğum Bilgisi

13 Eylül 1954

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cebimdeki Yabancı 2 Şubat 2018
CGV Mars D. 846.833 11.030.823
CGV Mars D. 504.765 6.391.158
Toz Bezi 25 Aralık 2015
Ahu Film 7.709 75.039
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP 3.414.212 35.022.168
Kaybedenler Kulübü 25 Mart 2011
Tiglon 485.580 4.558.350
7 Avlu 18 Şubat 2011
CineGroup 3.070 21.246
Ses 5 Mart 2010
Tiglon 57.117 430.269
Vavien 18 Aralık 2009
UIP 131.421 1.288.732
Karşı Pencere 12 Aralık 2003
Warner Bros. 181.479 1.246.575
Warner Bros. 1.791.396 10.254.941
Yeşil Işık 5 Nisan 2002
Özen Film 401.673 1.396.855
O da Beni Seviyor 12 Ekim 2001
Warner Bros. 102.101 269.147
Cahil Periler 28 Eylül 2001
Warner Bros. 97.999 374.536
Güle Güle 4 Şubat 2000
Warner Bros. 1.275.967 2.303.156
Kaç Para Kaç 17 Aralık 1999
Warner Bros. 15.200 27.231
Harem Suare 24 Eylül 1999
Warner Bros. 224.146 395.175
Umut Sanat 1.785 1.063
Anayurt Oteli 23 Ekim 1987
Başka Sinema 5.647 57.196