Rıza Akın

Rıza Akın


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.10.2020 621.664 TL 33.604
25.05.2018 49.830 TL 6.322
01.12.2017 64.556.712 TL 5.289.051
04.11.2016 70.298 TL 8.892
23.09.2016 - -
30.10.2015 55.707 TL 8.983
25.09.2015 1.144.321 TL 98.044
16.11.2012 147.815 TL 19.838
14.10.2011 48.863 TL 6.417
09.09.2011 18.210 TL 2.936
06.05.2011 36.526 TL 5.104
27.11.2009 9.661.268 TL 1.125.601
02.10.2009 1.055.947 TL 123.709
02.01.2009 58.126 TL 6.613
12.09.2008 88.230 TL 13.921
04.01.2008 11.162 TL 1.597

Diğer Filmleri