2024 vizyon takviminde öne çıkan 47 yabancı film

44.951 Gösterim
10 Şubat 2024 21:50
2024 vizyon takviminde öne çıkan 47 yabancı film

2024 yılı içerisinde sinemalarda vizyona girmesi beklenen filmler arasında öne çıkan 47 yabancı filmi derledik.


Barbie, The Super Mario Bros. Movie, Oppenheimer, Fast X gibi yüksek gişe başarısı elde eden filmlerin etkisiyle global seyirci sayısında artış gözlenen 2023 yılını geride bıraktık. 2024 yılı; yeni umutlar, yeni ihtimaller, yeni beklentiler olduğu kadar yeni filmler de demek. Dolayısıyla 2024'ün ilk ayını geride bıraktığımız bu günlerde, yılın geri kalan sürecinde Türkiye'de ve dünyada sinemalarda vizyona girmesi planlanan filmler arasında öne çıkan 47 yabancı filmi derledik. 

 

2023 yapımı olup Oyuncu Grevi nedeniyle vizyonu 2024'e sarkan filmlerden ödül sezonunda adından söz ettiren yapımlara, serilerin merakla beklenen devam filmlerinden usta sinemacıların yeni projelerine kadar 2024'ün dikkat çeken filmlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Zavallılar (Poor Things)

Alasdair Gray’in aynı adlı romanından Yorgos Lanthimos tarafından uyarlanan Zavallılar (Poor Things) başarılı bilim insanı Dr. Godwin Baxter tarafından öldükten sonra hayata döndürülen Bella Baxter’ın fantastik dönüşümünü konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 9 Şubat 2024
Tür: Bilim-Kurgu 
Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Senarist: Yorgos Lanthimos, Tony McNamara
Oyuncular: Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Ramy Youssef

9 Şubat'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Zavallılar filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Poor Things | Official Teaser

 

Madame Web

Spider-Man evreninde geçen Madame Web örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilerek üç genç kadının hayatını tehdit eden bir tehlikeyi önlemeye çalışan Cassandra Webb'in maceralarını takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: S.J. Clarkson
Oyuncular: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced

16 Şubat'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Madame Web filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Madame Web | Altyazılı Fragman

 

Bob Marley: One Love

Paramount imzalı biyografi filmi Bob Marley: One Love Jamaikalı reggae efsanesi Bob Marley'in hayatına ışık tutuyor.


Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2024
Tür: Biyografi 
Yönetmen: Reinaldo Marcus Green
Oyuncular: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch

16 Şubat'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Bob Marley: One Love filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


BOB MARLEY: ONE LOVE | Türkçe Alt Yazılı Birinci Fragman
 

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two)

Frank Herbert'in aynı adlı roman serisinden uyarlanan Dune: Çöl Gezegeni ikinci filmiyle perdeye dönüyor. Denis Villeneuve imzalı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two) ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğunu takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 1 Mart 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: Denis Villeneuve
Senaristler: Denis Villeneuve, Jon Spaihts
Oyuncular: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin

1 Mart'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki | Dune: Part Two | Altyazılı Fragman

 

Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire)

2021 yılında dünya genelinde 204 milyon dolar hasılata ulaşan Ghostbusters: Afterlife filminin devam hikâyesi olan Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire) kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla birlikte Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 29 Mart 2024
Tür: Fantastik
Yönetmen: Gil Kenan
Senaristler: Gil Kenan, Jason Reitman
Oyuncular: Mckenna Grace, Paul Rudd, Carrie Coon, Bill Murray


29 Mart'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Hayalet Avcıları: Ürperti filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Hayalet Avcıları: Ürperti | Ghostbusters: Frozen Empire | Altyazılı Fragman
 

Kung Fu Panda 4

Ülkemizde yaklaşık bir milyon seyirci tarafından izlenen Kung Fu Panda serisi dördüncü halkasıyla perdeye dönüyor. Universal imzalı Kung Fu Panda 4 ejderha savaşçısı Po'nun kötüleri alt etmek üzere ölüme meydan okuduğu yeni maceralarını takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmenler: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Seslendirenler: Jack Black

5 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Kung Fu Panda 4 filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KUNG FU PANDA 4 | Türkçe Dublajlı Birinci Fragman
 

Maymun Adam (Monkey Man)

Dev Patel'in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan Maymun Adam (Monkey Man) annesini öldüren ve sistematik olarak güçsüzleri mağdur eden yozlaşmış liderlere karşı intikam mücadelesi veren bir adamın hikâyesini takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Dev Patel
Senaristler: Paul Angunawela, John Collee, Dev Patel
Oyuncular: Dev Patel, Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala


5 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Maymun Adam filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

MAYMUN ADAM | Türkçe Alt Yazılı Birinci Fragman
 

Omen: İlk Kehanet (The First Omen)

1976 yapımı kült korku filmi The Omen ile aynı evreni paylaşan Omen: İlk Kehanet (The First Omen) kiliseye hizmet etmek üzere Roma'ya gönderilen Amerikalı genç bir kadının kendi inancını sorgulatacak bir karanlıkla verdiği mücadeleyi konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2024
Tür: Korku 
Yönetmen: Arkasha Stevenson
Oyuncular: Bill Nighy, Ralph Ineson, Charles Dance, Nell Tiger Free

5 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Omen: İlk Kehanet filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


The First Omen | Official Trailer | 20th Century Studios
 

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire)

2021 yapımı Godzilla vs. Kong ile aynı evreni paylaşan Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire) yeraltı dünyasının iki devini, Kong ve Godzilla'yı, insanlığın varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı bir araya getiriyor.


Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: Adam Wingard
Oyuncular: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry

5 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk | Türkçe Altyazılı Fragman | Nisan 2024 | Sadece Sinemalarda
 

Tutsak Abigail (Abigail)

Son olarak Scream VI filmine imza atan Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin ikilisinin yeni filmi Tutsak Abigail (Abigail) yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçıran bir grup suçlunun tehlike dolu yolculuğunu takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2024
Tür: Gerilim 
Yönetmen: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Oyuncular: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced

19 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Tutsak Abigail filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


TUTSAK ABIGAIL | Türkçe Alt Yazılı Birinci Fragman
 

Dublör (The Fall Guy)

Eski bir dublör olan yönetmen David Leitch imzası taşıyan Dublör (The Fall Guy) eski sevgilisinin yönettiği filmde yıldız oyuncunun kaybolmasıyla birlikte dublörlüğe geri dönen ve kayıp oyuncuyu aramaya koyulan Colt Seavers'ın hikayesini konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 26 Nisan 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: David Leitch
Oyuncular: Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson

26 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Dublör filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Dublör | The Fall Guy | Altyazılı Fragman
 

Challengers

Fenomen oyuncu Zendaya'nın başrolünde yer aldığı Challengers kariyeri kötü giden tenisçi eşi Art'ı bir şampiyona dönüştüren Tashi'nin hikayesini takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 26 Nisan 2024
Tür: Dram 
Yönetmen: S.J. Clarkson
Oyuncular: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced

26 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Challengers filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

CHALLENGERS | Official Trailer
 

Civil War

Ex Machina, Annihilation, Men filmleriyle adından sıkça söz ettiren Alex Garland'ın yeni filmi Civil War tüm ülkeyi sarsan ikinci iç savaşı döneminde ABD'yi dolaşan bir gazeteci ekibini takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 26 Nisan 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Alex Garland
Oyuncular: Kirsten Dunst, Cailee Spaeny, Wagner Moura, Sonoya Mizuno

26 Nisan'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Civil War filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Civil War | Official Trailer HD | A24
 

Back to Black

Marisa Abela'nın başrolünde yer aldığı Back to Black 27 yaşında hayata veda eden dünyaca ünlü caz ikonu Amy Winehouse'un hayatına odaklanıyor.


Vizyon Tarihi: 3 Mayıs 2024
Tür: Biyografi 
Yönetmen: Sam Taylor-Johnson
Senarist: Matt Greenhalgh
Oyuncular: Marisa Abela, Jack O'Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan

3 Mayıs'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Back to Black filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes)

Ülkemizde 1,7 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Maymunlar Cehennemi serisiyle aynı evreni paylaşan Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes) Sezar’ın saltanatını takip eden nesilde yeni bir zalim maymun liderin imparatorluğunu kurmasıyla birlikte gelişen olaylara odaklanıyor.


Vizyon Tarihi: 10 Mayıs 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Wes Ball
Oyuncular: Kevin Durand, Freya Allan, Owen Teague

10 Mayıs'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık | Kingdom of the Planet of the Apes | Altyazılı Fragman
 

Hayali Arkadaşlar (Imaginary Friends)

A Quiet Place serisiyle adından söz ettiren John Krasinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Hayali Arkadaşlar (Imaginary Friends) aniden herkesin hayali arkadaşlarını görme yetisi kazanan genç bir kızın maceralarını takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 17 Mayıs 2024
Tür: Fantastik 
Yönetmen: John Krasinski
Oyuncular: Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Phoebe Waller-Bridge

17 Mayıs'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Hayali Arkadaşlar filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Hayali Arkadaşlar | If (Imaginary Friends) | Altyazılı Fragman
 

Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga)

George Miller imzalı Mad Max: Fury Road filmiyle aynı evreni paylaşan Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga) yaşadığı yerden Dementus tarafından alıkonan genç Furiosa'nın, Immortan Joe ile Dementus arasındaki iktidar savaşı sırasında yaşadıklarını konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 24 Mayıs 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: George Miller
Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Angus Sampson

24 Mayıs'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Furiosa filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı | Altyazılı Fragman@boxofficeturkiye
 

Garfield (The Garfield Movie)

Karikatürist Jim Davis tarafından yaratılan ve fenomen haline dönüşen Garfield'ın film uyarlaması Garfield (The Garfield Movie) kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları perdeye taşıyor.


Vizyon Tarihi: 27 Mayıs 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmen: Mark Dindal

27 Mayıs'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Garfield filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Garfield | TR Altyazılı Fragman | 2024
 

Ballerina

Ana de Armas'ın başrolünde, Keanu Reeves'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Ballerina John Wick evreninde intikam arayışında olan başka bir kiralık katilin hikâyesini merkeze alıyor.


Vizyon Tarihi: 7 Haziran 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Len Wiseman
Oyuncular: Ana de Armas, Ian McShane, Keanu Reeves, Lance Reddick

 

Ters Yüz 2 (Inside Out 2)

Oscar ödüllü animasyon filmi Inside Out'un devamı niteliğindeki Ters Yüz 2 (Inside Out 2) ergenliğe girmiş olan Riley'nin duygu dünyasına kaygı gibi yeni karakterlerinden eklenmesiyle gelişen olayları anlatıyor.


Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmen: Kelsey Mann

14 Haziran'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Ters Yüz 2 filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ters Yüz 2 | İlk Resmi Fragman | 14 Haziran 2024'te Sinemalarda!
 

The Bikeriders

Danny Lyon'in aynı adlı foto romanından ilham alınarak hazırlanan The Bikeriders 1960'ların Chicago'sunda bir motosiklet kulübünün yükseliş hikayesini konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 21 Haziran 2024
Tür: Suç 
Yönetmen: Jeff Nichols
Senarist: Jeff Nichols
Oyuncular: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon


21 Haziran'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan The Bikeriders filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


The Bikeriders | Official Trailer
 

Bad Boys 4

Martin Lawrence ile Will Smith'i tekrardan bir araya getiren Bad Boys 4 pek de iyi bir ortaklık kuramayan Marcus Burnett ile Mike Lowery'nin yeni maceralarına odaklanıyor.

Vizyon Tarihi: 21 Haziran 2024
Tür: Komedi 
Yönetmen: Bilall Fallah, Adil El Arbi
Oyuncular: Martin Lawrence, Will Smith, Vanessa Hudgens

 

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One)

17 milyon bütçesine karşılık 340 milyonu aşkın hasılata ulaşan A Quiet Place serisi üçüncü filmiyle perdeye dönüyor. Paramount imzalı Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One) tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 28 Haziran 2024
Tür: Korku 
Yönetmen: Michael Sarnoski
Oyuncular: Lupita Nyong'o, Denis O'Hare, Alex Wolff


28 Haziran'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Sessiz Bir Yer: Birinci Gün filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Sessiz Bir Yer: Birinci Gün | A Quiet Place: Day One | Fragman
 

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4)

Spin-off filmleri Minions ve Minions: The Rise of Gru de dahil edildiğinde ülkemizde dört milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Çılgın Hırsız serisi dördüncü filmiyle perdeye dönüyor. Universal imzalı Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 5 Temmuz 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmenler: Chris Renaud, Patrick Delage

5 Temmuz'dan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Çılgın Hırsız 4 filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


ÇILGIN HIRSIZ 4 | Türkçe Dublajlı Birinci Fragman
 

Twisters

1996 yapımı aynı adlı filmin bağımsız uyarlaması olan Twisters hava durumu uyarı sistemini test etmek isteyen fırtına takipçisi bir çiftin maceralarına odaklanıyor.


Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2024
Tür: Gerilim 
Yönetmen: Lee Isaac Chung
Oyuncular: Glen Powell, Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos

 

Deadpool 3

Ülkemizde yaklaşık 2,5 milyon seyirci tarafından izlenen Deadpool serisi altı yıl aradan sonra üçüncü halkasıyla perdeye dönüyor. Disney imzalı Deadpool 3 Ryan Reynolds'ın canlandırdığı anti kahramanın yeni maceralarına odaklanıyor.


Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Shawn Levy
Oyuncular: Ryan Reynolds, Hugh Jackman

 

Trap

Warner Bros. imzalı Trap The Sixth Sense, Unbreakable gibi unutulmaz filmlere imza atan M. Night Shyamalan imzası taşıyor.


Vizyon Tarihi: 2 Ağustos 2024
Tür: Gerilim 
Yönetmen: M. Night Shyamalan

 

Borderlands

Aynı adlı popüler oyun serisinden uyarlanan Borderlands büyük bir mega-şirket tarafından terk edilmiş Pandora gezegeninde yaşananları anlatıyor.


Vizyon Tarihi: 9 Ağustos 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: Eli Roth
Senarist: Ariana Greenblatt, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett, Jack Black

 

Alien: Romulus

Ünlü korku serisi Alien ile aynı evreni paylaşan Alien: Romulus 1979 yapımı orijinal filmin 1986 yapımı devam filmiyle arasındaki süreçte yaşanan olayları takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 16 Ağustos 2024
Tür: Korku 
Yönetmen: Fede Alvarez
Oyuncular: Cailee Spaeny, Isabela Merced, Archie Renaux, David Jonsson

 

Avcı Kraven (Kraven the Hunter)

Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kraven The Hunter Spider-Man'in düşmanlarından, aslan ısırığıyla kendisine süper güçler bahşedilen Kraven The Hunter'ın hikayesini takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: J.C. Chandor
Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose, Christopher Abbott

30 Ağustos'tan itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Kraven The Hunter filminden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Avcı Kraven | Kraven The Hunter | Altyazılı Fragman
 

Beterböcek Beterböcek (Beetlejuice Beetlejuice)

Usta yönetmen Tim Burton ile usta oyuncu Michael Keaton'ı tekrardan bir araya getiren Beterböcek Beterböcek (Beetlejuice Beetlejuice) 1998 yapımı kült film Beetlejuice'in devamı niteliği taşıyor.


Vizyon Tarihi: 6 Eylül 2024
Tür: Fantastik 
Yönetmen: Tim Burton
Senaristler: Alfred Gough, Miles Millar
Oyuncular: Jenna Ortega, Justin Theroux, Michael Keaton, Winona Ryder

 

Transformers One

Ülkemizde 3,2 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Transformers serisiyle aynı evreni paylaşan animasyon türündeki Transformers One Optimus ile Megatron'un dostluktan düşmanlığa geçiş hikayesini konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2024
Tür: Animasyon 

 

Joker: Folie à Deux

Joaquin Phoenix'in tekrardan Joker rolüne döndüğü, Lady Gaga'nın Harley Quinn'e hayat verdiği Joker: Folie à Deux ülkemizde 1,8 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Joker filminin devamı niteliği taşıyor. 


Vizyon Tarihi: 4 Ekim 2024
Tür: Suç 
Yönetmen: Todd Phillips
Senaristler: Todd Phillips, Scott Silver
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson, Catherine Keener

 

Smile 2

Yönetmen koltuğunda Parker Finn'in oturduğu, Paramount imzalı Smile 2 2021 yılının öne çıkan korku filmlerinden Smile'ın devamı niteliği taşıyor.


Vizyon Tarihi: 18 Ekim 2024
Tür: Korku 
Yönetmen: Parker Finn
Senarist: Parker Finn
Oyuncular: Kyle Gallner, Naomi Scott
 

Wolf Man

Upgrade, The Invisible Man gibi filmlerle adından sıkça söz ettiren Leigh Whannell'in yönetmen koltuğunda oturduğu Wolf Man 1941 yapımı kült korku filmi The Wolf Man'i yeni kurt adam Christopher Abbott ile yeniden yorumluyor.


Vizyon Tarihi: 25 Ekim 2024
Tür: Korku 
Yönetmen: Leigh Whannell
Oyuncular: Christopher Abbott
 

Venom 3

Tom Hardy'i tekrardan Eddie Brock rolüne döndüren Venom 3 ülkemizde 1,5 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Venom serisinin devamı niteliği taşıyor.


Vizyon Tarihi: 8 Kasım 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: Kelly Marcel
Senarist: Kelly Marcel, Tom Hardy
Oyuncular: Tom Hardy, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor

 

Alto Knights

Rain Man, Sleepers gibi kült filmlere imza atan usta yönetmen Barry Levinson imzası taşıyan Alto Knights 1950'li yıllarda birbirleriyle rekabet içerisinde olan iki mafyanın, Vito Genovese ve Frank Costello'nun hikayesini takip ediyor.


Vizyon Tarihi: 15 Kasım 2024
Tür: Biyografi 
Yönetmen: Barry Levinson
Senarist: Nicholas Pileggi
Oyuncular: Robert De Niro, Debra Messing, Kathrine Narducci, Belmont Cameli

 

Red One

Amazon MGM Studios imzalı, senaryosunu Chris Morgan'ın kaleme aldığı aksiyon-macera komedisi Red One, Dwayne Johnson ile Chris Evans'ı bir araya getiriyor.


Vizyon Tarihi: 15 Kasım 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: Jake Kasdan
Senarist: Chris Morgan
Oyuncular: Dwayne Johnson, Chris Evans, Kiernan Shipka
 

Gladiator 2

Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünde Russell Crowe'un yer aldığı Gladyatör'ün devamı niteliğindeki Gladyatör 2 (Gladiator 2) ilk filmden yıllar sonra farklı bir karakter üzerinden yeni bir hikaye ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Vizyon Tarihi: 22 Kasım 2024
Tür: Aksiyon 
Yönetmen: Ridley Scott
Senarist: David Scarpa
Oyuncular: Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen

 

Moana 2

Ülkemizde 1,3 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Moana filminin devamı niteliğindeki Moana 2 kahramanımız Moana'nın beklenmedik bir çağrı üzerine Okyanusya'nın tehlikeli sularındaki yeni maceralarına odaklanıyor.


Vizyon Tarihi: 29 Kasım 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmen: Dave Derrick Jr.

 

Wicked Part One

Stephen Schwartz ve Winnie Holzman'ın The Wizard of Oz filminin ön hikayesi olarak tasarladıkları Wicked müzikalinden uyarlanan Wicked Part One yeşil tenli Elphaba'nın Batı'nın Kötü Cadısı olmaya giden serüvenini konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 29 Kasım 2024
Tür: Macera 
Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular: Cynthia Erivo, Ariana Grande

 

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Dünyaca ünlü fantastik film serisi The Lord of the Rings ile aynı evreni paylaşan The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filminde önemli bir yer tutan Helm's Deep'i yaptıran Rohan Kralı Helm Hammerhand'in hikayesini anlatıyor.


Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmen: Kenji Kamiyama

 

Karate Kid

Robert Mark Kamen tarafından yaratılan, dünyaca ünlü serinin altıncı filmi Karate Kid, Ralph Macchio ve Jackie Chan'i yeniden bir araya getiriyor.


Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2024
Tür: Macera
Oyuncular: Ralph Macchio, Jackie Chan

 

Mufasa: The Lion King

Disney imzalı kült animasyon serisi Aslan Kral ile aynı evreni paylaşan Mufasa: The Lion King filmin 2019 adaptasyonundan öncesini, vahşi Afrika’da Mufasa’nın nasıl kral olduğunu konu ediniyor.


Vizyon Tarihi: 20 Aralık 2024
Tür: Animasyon 
Yönetmen: Barry Jenkins
Senarist: Jeff Nathanson

 

Nosferatu

Robert Eggers'in yazıp yönettiği, başrollerinde Lily -Rose Depp, Bill Skarsgård, Aaron Taylor-Johnson gibi isimlerin yer aldığı Nosferatu 1922 yapımı klasik filmin yeniden yorumluyor.


Vizyon Tarihi: 3 Ocak 2025 (ABD: 25 Aralık 2024)
Tür: Korku 
Yönetmen: Robert Eggers
Senarist: Robert Eggers
Oyuncular: Bill Skarsgård, Lily-Rose Depp, Emma Corrin, Aaron Taylar-Johnson
 

Sonic The Hedgehog 3

Ülkemizde bir milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Kirpi Sonic serisinin üçüncü halkası olan Sonic The Hedgehog 3 mavi kirpi Sonic'in yeni maceralarına odaklanıyor.


Vizyon Tarihi: 17 Ocak 2025
Tür: Macera 
Yönetmen: Jeff Fowler
Oyuncular: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter
 

Mickey 17

Edward Ashton'ın Mickey7 adlı romanından Bong Joon-ho tarafından uyarlanan Mickey 17 Niflheim adındaki buz dünyasını kolonileştirmek için görevlendirilen Mickey adlı tek kullanımlık bir klonun maceralarını takip ediyor.


Vizyon Tarihi: Belirsiz
Tür: Bilim-Kurgu 
Yönetmen: Bong Joon Ho
Senarist: Bong Joon Ho
Oyuncular: Robert Pattinson, Steven Yeun, Naomi Ackie
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.