Chris Evans

Chris Evans

Doğum Bilgisi

13 Haziran 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bıçaklar Çekildi 10 Ocak 2020
CGV Mars D. 56.307 1.187.598
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP 2.480.284 44.824.606
UIP 1.909.967 27.311.663
Deha 26 Mayıs 2017
TME Films 37.971 531.835
UIP 1.165.583 14.760.714
Gece Bitmeden 11 Eylül 2015
Bir Film 18.218 212.115
UIP 1.284.848 15.618.775
UIP 434.465 5.014.601
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP 666.520 7.660.682
UIP 204.032 2.030.716
Darbe (2009) 29 Mayıs 2009
Tiglon 33.273 263.929
Sokağın Kralları 11 Nisan 2008
Özen Film 84.806 694.657
Dadım Aşık 21 Aralık 2007
Warner Bros. 50.611 466.024
Özen Film 92.853 711.553
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Fantastik Dörtlü (2005) 12 Ağustos 2005
Özen Film 147.384 956.986