Ridley Scott

Ridley Scott

Doğum Tarihi

30 Kasım 1937

Yaş

83


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.02.2018 220.642 TL 13.319
12.05.2017 2.640.721 TL 209.266
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
01.06.2012 3.507.584 TL 333.943
14.05.2010 4.581.236 TL 492.484
19.12.2008 2.005.631 TL 207.759
18.01.2008 1.620.394 TL 183.213
10.11.2006 626.970 TL 70.321
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
28.11.2003 738.140 TL 116.129
01.03.2002 738.269 TL 201.540
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
19.05.2000 1.877.217 TL 911.550
04.09.1998 84.016 TL 91.354
10.01.1997 - -
28.05.1993 - -
19.02.1993 - -
20.12.1991 - -
18.05.1990 - -