Ridley Scott

Ridley Scott

Doğum Tarihi

30 Kasım 1937

Yaş

84


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.11.2021 ₺2.478.856 77.786
15.10.2021 ₺370.436 14.339
23.02.2018 ₺220.642 13.319
12.05.2017 ₺2.640.721 209.266
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
12.12.2014 ₺4.293.389 342.027
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
01.06.2012 ₺3.507.584 333.943
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
19.12.2008 ₺2.005.631 207.759
18.01.2008 ₺1.620.394 183.213
10.11.2006 ₺626.970 70.321
06.05.2005 ₺4.170.475 653.055
28.11.2003 ₺738.140 116.129
01.03.2002 ₺738.269 201.540
06.04.2001 ₺1.092.448 415.918
19.05.2000 ₺1.877.217 911.550
04.09.1998 ₺84.016 91.354
10.01.1997 - -
28.05.1993 - -
19.02.1993 - -
20.12.1991 - -
18.05.1990 - -