Ridley Scott

Ridley Scott


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pinema 13.319 220.642
Yaratık: Covenant 12 Mayıs 2017
TME Films 209.266 2.640.721
Marslı 2 Ekim 2015
TME Films 563.020 8.019.760
TME Films 342.027 4.293.389
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Prometheus 1 Haziran 2012
Tiglon 333.943 3.507.584
Robin Hood (2010) 14 Mayıs 2010
UIP 492.484 4.581.236
Yalanlar Üstüne 19 Aralık 2008
Warner Bros. 207.759 2.005.631
Amerikan Gangsteri 18 Ocak 2008
UIP 183.213 1.620.394
İyi Bir Yıl 10 Kasım 2006
Özen Film 70.321 626.970
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Üçkağıtçılar 28 Kasım 2003
Warner Bros. 116.129 738.140
Warner Bros. 201.540 738.269
Hannibal 6 Nisan 2001
UIP 415.918 1.092.448
Gladyatör 19 Mayıs 2000
UIP 911.550 1.877.217
Jane'in Zaferi 4 Eylül 1998
Özen Film 91.354 84.016
Dostluk Denizi 10 Ocak 1997
Umut Sanat - -
Ölüm Takibi 28 Mayıs 1993
Warner Bros. - -
Standard Film - -
Thelma Ve Louise 20 Aralık 1991
UIP - -
Kara Yağmur 18 Mayıs 1990
UIP - -