Tom Hardy

Tom Hardy

Doğum Bilgisi

15 Eylül 1977

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 890.596 13.400.506
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. Türkiye 347.705 5.019.982
Diriliş 22 Ocak 2016
TME Films 633.864 8.861.466
Efsane 2 Ekim 2015
MC Film 10.081 159.125
Mad Max: Fury Road 15 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 409.042 5.091.965
44. Çocuk 8 Mayıs 2015
TME Films 13.024 161.658
Kirli Para 7 Kasım 2014
TME Films 7.331 98.301
Locke 13 Haziran 2014
M3 Film 4.880 52.411
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Tiglon 109.894 1.085.208
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 1.107.555 11.108.953
Son Oyun (2009) 3 Nisan 2009
Sinetel 25.726 222.148
Waz 2 Mayıs 2008
Bir Film 52.916 387.048
Aşk Manzaraları 29 Haziran 2007
Bir Film 21.713 189.536
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688