Tom Hardy

Tom Hardy

Doğum Tarihi

15 Eylül 1977

Yaş

43


Gelecek Filmler

Venom: Zehirli Öfke 2 Aksiyon, Bilim-Kurgu, Korku

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.10.2018 13.400.506 TL 890.596
21.07.2017 5.019.982 TL 347.705
22.01.2016 8.861.466 TL 633.864
02.10.2015 159.125 TL 10.081
15.05.2015 5.091.965 TL 409.042
08.05.2015 161.658 TL 13.024
07.11.2014 98.301 TL 7.331
13.06.2014 52.411 TL 4.880
11.01.2013 112.862 TL 8.678
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
02.03.2012 1.085.208 TL 109.894
30.07.2010 11.108.953 TL 1.107.555
03.04.2009 222.148 TL 25.726
02.05.2008 387.048 TL 52.916
29.06.2007 189.536 TL 21.713
29.07.2005 79.688 TL 9.847

Diğer Filmleri