Russell Crowe

Russell Crowe


Gelecek Filmler

Unhinged Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 3.774 75.240
Mumya 9 Haziran 2017
UIP Türkiye 793.593 10.179.938
İyi Adamlar 20 Mayıs 2016
Chantier 67.737 904.220
Babalar ve Kızları 23 Ekim 2015
MC Film 16.084 217.290
Son Umut 26 Aralık 2014
CGV Mars D. 1.278.278 14.312.350
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP Türkiye 1.178.671 13.663.068
Kış Masalı 28 Şubat 2014
Warner Bros. Türkiye 64.920 800.491
Man of Steel 14 Haziran 2013
Warner Bros. Türkiye 314.007 3.657.857
Sefiller 1 Mart 2013
UIP Türkiye 86.441 1.059.821
Bitik Şehir 18 Ocak 2013
Chantier 38.527 480.270
Kaçış Planı (2011) 25 Şubat 2011
Tiglon 60.286 622.180
Robin Hood (2010) 14 Mayıs 2010
UIP Türkiye 492.484 4.581.236
Devlet Oyunları 17 Nisan 2009
UIP Türkiye 70.161 698.923
Yalanlar Üstüne 19 Aralık 2008
Warner Bros. Türkiye 207.759 2.005.631
Amerikan Gangsteri 18 Ocak 2008
UIP Türkiye 183.213 1.620.394
3:10 Yuma 2 Kasım 2007
UNP 38.903 356.595
İyi Bir Yıl 10 Kasım 2006
Özen Film 70.321 626.970
Cinderella Man 16 Eylül 2005
UIP Türkiye 189.717 1.405.729
Dünyanın Uzak Ucu 28 Kasım 2003
Özen Film 223.806 1.333.123
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP Türkiye 979.820 3.798.175
Yaşam Kanıtı 2 Mart 2001
Warner Bros. Türkiye 267.444 717.621
Gladyatör 19 Mayıs 2000
UIP Türkiye 911.550 1.877.217
Köstebek (2000) 3 Mart 2000
UIP Türkiye 150.815 340.696
Los Angeles Sırları 5 Aralık 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Hızlı ve Ölü 11 Ağustos 1995
Warner Bros. Türkiye - -