Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

Doğum Tarihi

28 Ekim 1974

Yaş

47


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

17 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.10.2019 ₺36.925.760 1.877.186
08.02.2019 ₺62.563 4.364
25.05.2018 ₺108.257 8.936
09.10.2015 ₺346.662 22.720
17.07.2015 ₺57.792 3.639
08.05.2015 ₺34.158 2.283
14.02.2014 ₺253.764 21.223
09.11.2012 ₺208.119 16.472
25.04.2008 ₺109.491 11.299
18.01.2008 ₺157.388 16.293
10.02.2006 ₺114.517 15.887
18.02.2005 ₺193.743 28.225
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
01.08.2003 ₺207.027 36.873
18.10.2002 ₺3.012.693 652.720
16.02.2001 ₺176.157 75.447
19.05.2000 ₺1.877.217 911.550
14.05.1999 ₺301.683 240.639
23.02.1996 - -
28.12.1990 - -

Diğer Filmleri