Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

Doğum Tarihi

28 Ekim 1974

Yaş

48


Gelecek Filmler

Joker: Folie à Deux Aksiyon, Dram, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Ekim 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.06.2022 ₺272.688 7.177
04.10.2019 ₺36.925.760 1.877.186
08.02.2019 ₺62.563 4.364
25.05.2018 ₺108.257 8.936
09.10.2015 ₺346.662 22.720
17.07.2015 ₺57.792 3.639
08.05.2015 ₺34.158 2.283
14.02.2014 ₺253.764 21.223
09.11.2012 ₺208.119 16.472
25.04.2008 ₺109.491 11.299
18.01.2008 ₺157.388 16.293
10.02.2006 ₺114.517 15.887
18.02.2005 ₺193.743 28.225
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
01.08.2003 ₺207.027 36.873
18.10.2002 ₺3.012.693 652.720
16.02.2001 ₺176.157 75.447
19.05.2000 ₺1.877.217 911.550
14.05.1999 ₺301.683 240.639
23.02.1996 - -
28.12.1990 - -

Diğer Filmleri