Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

Doğum Tarihi

28 Ekim 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.10.2019 36.925.760 TL 1.877.186
08.02.2019 62.563 TL 4.364
25.05.2018 108.257 TL 8.936
09.10.2015 346.662 TL 22.720
17.07.2015 57.792 TL 3.639
08.05.2015 34.158 TL 2.283
14.02.2014 253.764 TL 21.223
09.11.2012 208.119 TL 16.472
25.04.2008 109.491 TL 11.299
18.01.2008 157.388 TL 16.293
10.02.2006 114.517 TL 15.887
18.02.2005 193.743 TL 28.225
19.11.2004 2.058.948 TL 334.159
01.08.2003 207.027 TL 36.873
18.10.2002 3.012.693 TL 652.720
16.02.2001 176.157 TL 75.447
19.05.2000 1.877.217 TL 911.550
14.05.1999 301.683 TL 240.639
23.02.1996 - -
28.12.1990 - -

Diğer Filmleri