Ana de Armas

Ana de Armas

Doğum Bilgisi

30 Nisan 1988

Yaş

32


Gelecek Filmler

Deep Water Gerilim

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020
Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Nöbeti 7 Ağustos 2020
CGV Mars D. 6.401 114.231
Bıçaklar Çekildi 10 Ocak 2020
CGV Mars D. 56.987 1.198.199
Muhbir 25 Ekim 2019
Chantier 3.864 90.807
Warner Bros. Türkiye 164.376 2.592.438
Bas Gaza 11 Ağustos 2017
Chantier 36.239 402.397
Demir Yumruk 14 Ekim 2016
PinemArt 1.768 26.044