George Miller

George Miller


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mad Max: Fury Road 15 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 409.042 5.091.965
Neşeli Ayaklar 2 20 Ocak 2012
Warner Bros. Türkiye 529.866 5.262.862
Neşeli Ayaklar 26 Ocak 2007
Warner Bros. Türkiye 453.395 3.538.617
Bebe Şehirde 2 Temmuz 1999
UIP Türkiye 22.078 31.824
Zeus ile Roxanne 3 Nisan 1998
Özen Film 11.400 8.127
Andre 1 Eylül 1995
Özen Film 37.435 5.255
Sperm Bankası 9 Nisan 1993
Standard Film - -
Lorenzo'nun Yağı 5 Mart 1993
UIP Türkiye - -
Hiç Bitmeyen Öykü 2 12 Nisan 1991
Warner Bros. Türkiye - -