John Krasinski

John Krasinski

Doğum Bilgisi

20 Ekim 1979

Yaş

40


Gelecek Filmler

Sessiz Bir Yer 2 Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sessiz Bir Yer 13 Nisan 2018
UIP Türkiye 203.349 2.728.379
Kayıp Umutlar 28 Haziran 2013
Tiglon 4.600 49.081
Büyük Mucize 30 Mart 2012
UIP Türkiye 3.040 39.550
Muppets 17 Şubat 2012
UIP Türkiye 167.555 1.783.822
Ödünç Sevgili 27 Mayıs 2011
Warner Bros. Türkiye 81.358 773.534
Uzaklara Gidelim 26 Mart 2010
Chantier 6.051 62.031
UIP Türkiye 72.645 815.675
Çık Aramızdan 14 Eylül 2007
Warner Bros. Türkiye 57.374 531.964
Rüya Kızlar 23 Şubat 2007
UIP Türkiye 35.936 335.033
Tatil 29 Aralık 2006
UIP Türkiye 235.382 2.111.897
Jarhead 10 Şubat 2006
UIP Türkiye 24.046 181.942
Kinsey 18 Mart 2005
Umut Sanat 12.913 97.993