Jackie Chan

Jackie Chan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İntikam 8 Aralık 2017
Pinema 7.439 98.260
Toz Ol 9 Eylül 2016
Chantier 34.280 376.365
Ejder Kılıcı 9 Ekim 2015
TME Films 7.827 89.320
The Karate Kid 27 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 97.516 859.853
Kapımdaki Casus 23 Nisan 2010
Pinema 11.922 108.880
Kanlı Hesaplaşma 12 Haziran 2009
Pinema 12.554 87.634
Şangay Şövalyeleri 15 Ağustos 2003
UIP Türkiye 24.439 124.220
Smokin 3 Ocak 2003
UIP Türkiye 114.707 515.628
UIP Türkiye 47.185 171.000
Bitirim İkili 2 26 Ekim 2001
Warner Bros. Türkiye 234.696 731.542
Şangaylı Kovboy 3 Kasım 2000
UIP Türkiye 97.628 200.739
Bitirim İkili 8 Ocak 1999
Warner Bros. Türkiye 288.434 295.563
Tehlikenin İçinde 31 Mayıs 1996
Film Pop - -
Yolun Sonu 2 29 Haziran 1990
Fono Film - -