M.Night Shyamalan

M.Night Shyamalan


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Temmuz 2021

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Şubat 2023

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Glass 18 Ocak 2019
UIP Türkiye 287.774 4.709.248
Parçalanmış 17 Şubat 2017
UIP Türkiye 136.776 1.833.750
Ziyaret 11 Eylül 2015
UIP Türkiye 48.243 586.662
Warner Bros. Türkiye 199.760 2.012.220
Son Hava Bükücü 23 Temmuz 2010
UIP Türkiye 438.639 4.900.901
Mistik Olay 13 Haziran 2008
Özen Film 100.532 850.128
Sudaki Kız 15 Eylül 2006
Warner Bros. Türkiye 118.330 936.161
Köy 19 Kasım 2004
UIP Türkiye 334.159 2.058.948
İşaretler 18 Ekim 2002
UIP Türkiye 652.720 3.012.693
Ölümsüz 23 Mart 2001
UIP Türkiye 306.409 781.818
Altıncı His 4 Şubat 2000
UIP Türkiye 1.428.659 2.575.088