Michael Keaton

Michael Keaton

Doğum Bilgisi

5 Eylül 1951

Yaş

69


Gelecek Filmler

Morbius Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Mart 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 942.651 17.351.420
Dumbo 5 Nisan 2019
UIP Türkiye 151.165 2.431.505
Suikastçı 15 Eylül 2017
TME Films 66.260 822.945
Warner Bros. Türkiye 707.320 9.150.038
The Founder 3 Mart 2017
PinemArt 3.569 74.469
Spotlight 29 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 44.978 797.942
TME Films 79.884 1.087.686
Tiglon 233.147 2.741.554
RoboCop 14 Şubat 2014
Warner Bros. Türkiye 134.611 1.496.822
Yedek Polisler 1 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 35.772 373.090
Herbie: Tam Gaz 28 Ekim 2005
UIP Türkiye 91.158 626.387
Hayalet Sesler 11 Şubat 2005
KenDa 62.702 386.904
Son Umut 25 Aralık 1998
Özen Film 78.342 90.267
Jackie Brown 22 Mayıs 1998
Warner Bros. Türkiye 79.011 63.984
Dördümüze Bir Eş 20 Eylül 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Hayatım 2 Eylül 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Batman Dönüyor 23 Ekim 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Pasifik Tepeleri 11 Ekim 1991
Özen Film - -
Batman 13 Ekim 1989
Warner Bros. Türkiye - -