Keanu Reeves

Keanu Reeves

Doğum Tarihi

2 Eylül 1964

Yaş

56


Gelecek Filmler

The Matrix 4 Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Aralık 2021
John Wick: Chapter 4 Aksiyon, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

27 Mayıs 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.05.2019 16.702.699 TL 944.173
11.01.2019 1.067.415 TL 72.407
28.09.2018 253.177 TL 17.293
20.07.2018 289.251 TL 22.026
10.02.2017 9.193.282 TL 729.221
19.08.2016 408.614 TL 29.731
05.08.2016 85.572 TL 6.705
28.11.2014 3.330.014 TL 263.309
27.12.2013 5.214.587 TL 432.336
06.05.2011 201.291 TL 19.555
12.12.2008 2.512.938 TL 279.285
11.04.2008 694.657 TL 84.806
04.08.2006 1.653.576 TL 213.146
30.06.2006 18.331 TL 3.100
11.03.2005 2.440.026 TL 371.281
12.03.2004 1.816.697 TL 265.591
07.11.2003 5.379.487 TL 912.178
16.05.2003 7.738.646 TL 1.470.316
04.01.2002 - -
10.08.2001 567.287 TL 209.672
11.05.2001 830.717 TL 332.681
15.12.2000 140.920 TL 145.550
03.09.1999 2.108.063 TL 1.354.812
30.01.1998 571.544 TL 911.260
25.07.1997 - -
15.11.1996 21.319 TL 72.861
08.03.1996 - -
08.09.1995 - -
17.03.1995 - -
07.10.1994 - -
19.02.1993 - -
05.06.1992 - -
13.12.1991 - -
15.03.1991 - -
28.12.1990 - -
30.06.1989 - -