Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

Doğum Bilgisi

13 Haziran 1990

Yaş

30


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tenet 26 Ağustos 2020
Warner Bros. Türkiye 139.827 3.001.902
Sniper: Duvar 16 Haziran 2017
TME Films 26.146 334.270
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP Türkiye 30.311 469.210
UIP Türkiye 1.284.848 15.618.775
Godzilla 16 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 270.226 3.117.212
Göster Gününü 2 16 Ağustos 2013
UIP Türkiye 16.327 178.656
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP Türkiye 127.315 1.617.723
Vahşiler (2012) 13 Temmuz 2012
UIP Türkiye 53.924 546.791
Şangay Şövalyeleri 15 Ağustos 2003
UIP Türkiye 24.439 124.220