Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

Doğum Tarihi

13 Haziran 1990

Yaş

31


Gelecek Filmler

Bullet Train Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Temmuz 2022
Kraven the Hunter Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Ocak 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.01.2022 ₺1.280.033 44.688
26.08.2020 ₺5.035.353 231.714
16.06.2017 ₺334.270 26.146
09.12.2016 ₺469.210 30.311
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
16.05.2014 ₺3.117.212 270.226
16.08.2013 ₺178.656 16.327
28.12.2012 ₺1.617.723 127.315
13.07.2012 ₺546.791 53.924
15.08.2003 ₺124.220 24.439

Diğer Filmleri