Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

Doğum Bilgisi

13 Haziran 1990

Yaş

30


Gelecek Filmler

Tenet Aksiyon, Dram, Gerilim, IMAX

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

12 Ağustos 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sniper: Duvar 16 Haziran 2017
TME Films 26.146 334.270
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP 30.311 469.210
UIP 1.284.848 15.618.775
Godzilla 16 Mayıs 2014
Warner Bros. 270.226 3.117.212
Göster Gününü 2 16 Ağustos 2013
UIP 16.327 178.656
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP 127.315 1.617.723
Vahşiler (2012) 13 Temmuz 2012
UIP 53.924 546.791
Şangay Şövalyeleri 15 Ağustos 2003
UIP 24.439 124.220