2017'nin geri kalanında IMAX izleyebileceğimiz filmler

4.581 Gösterim
11 Ekim 2017 11:00
2017'nin geri kalanında IMAX izleyebileceğimiz filmler

2017'nin geri kalanında IMAX formatında izleyiciyle buluşacak olan ve merakla beklenen yapımları sizler için derledik.


Eylül ayı içerisinde Inhumans, O(It) ve Kingsman: Altın Çember (Kingsman: The Golden Circle) gibi filmler IMAX olarak gösterim şansı yakalarken, yılın en merakla beklenen yapımlarından Blade Runner 2049 da geçen hafta sonunda IMAX formatında seyirciyle buluştu. Biz de bu vesileyle 2017'nin geri kalanında IMAX izleyebileceğimiz yapımlara göz atalım dedik. 

Dean Devlin'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Gerard ButlerAbbie Cornish ve Ed Harris gibi isimlerin yer aldığı Uzaydan Gelen Fırtına (Geostorm), iklim kontrolü için geliştirilen ve yörüngeye yerleştirilen uydu ağının dünyaya saldırmasıyla oluşan felaketleri konu alıyor. Film 20 Ekim'den itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak.

Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği Thor: Ragnarok, Asgard'ı kurtarmak adına zorlu bir mücadeleye giren Thor'un macerasını anlatıyor. What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople gibi filmlerle tanınan Waititi'nin, sadece fragmanlara bakarak bile görsel olarak imzasını attığını söyleyebileceğimiz RagnarokChris HemsworthTom HiddlestonCate BlanchettMark RuffaloAnthony Hopkins,Benedict CumberbatchTessa Thompson ve Idris Elba gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.

Joseph Kosinski'nin yönettiği, oyuncu kadrosunda Miles Teller, Josh Brolin, Jennifer Connelly, Jeff Bridges ve Taylor Kitsch gibi isimlerin yer aldığı Korkusuzlar (Only the Brave), 2013 yılında Arizona'da gerçekleşen büyük yangının gerçek hikâyesini ele alıyor. Filmin Türkiye'de 27 Ekim'de gösterime girmesi planlanıyor.

Daybreakers ve Predestination gibi filmleri yöneten Spierig Kardeşlerin yönetmen koltuğunda oturduğu, Testere serisinin yeni filmi Testere: Jigsaw Efsanesi, John Kramer'ın yıllar önce ölmesine rağmen onun işlediğine benzer cinayetlerin işlenmesiyle gelişen olaylar konu ediniyor. Film Türkiye'de 3 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşacak.

Çekimlerinin büyük bir kısmını Zack Snyder'ın gerçekleştirdiği, Snyder'ın ailevi sebeplerle ayrılmasından sonra Joss Whedon'un tamamladığı Justice League, Batman liderliğinde DC kahramanlarını yeniden bir araya getiriyor. Film 17 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşacak.

Rian Johnson'ın yazıp yönettiği, Star Wars serisinin sekizinci bölümü olan The Last Jedi, The Force Awakens ile tanıştığımız Rey'in Luke Skywalker ile buluşmasının ertesinde olacakları konu ediniyor. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Carrie Fisher'ı son kez Leia olarak izleyeceğimiz film, 15 Aralık 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.