Jeff Bridges

Jeff Bridges


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.10.2018 546.495 TL 36.262
08.12.2017 78.183 TL 5.179
22.09.2017 3.367.586 TL 241.373
30.01.2015 1.961.355 TL 146.870
10.10.2014 352.765 TL 27.028
06.09.2013 1.257.982 TL 108.135
25.02.2011 273.347 TL 22.741
28.01.2011 2.981.369 TL 243.539
19.03.2010 300.582 TL 29.054
12.03.2010 60.893 TL 4.959
23.04.2009 106.454 TL 12.335
02.05.2008 2.087.956 TL 261.693
13.02.2004 350.162 TL 47.582
01.03.2002 - -
16.03.2001 18.349 TL 6.785
07.01.2000 242.094 TL 118.528
30.10.1998 65.417 TL 70.204
07.02.1997 - -
10.01.1997 - -
09.09.1994 - -
15.04.1994 - -
10.09.1993 - -
07.02.1992 - -
13.09.1991 - -
23.11.1990 - -