Jeff Bridges

Jeff Bridges


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.10.2018 ₺546.495 36.262
08.12.2017 ₺78.183 5.179
22.09.2017 ₺3.367.586 241.373
30.01.2015 ₺1.961.355 146.870
10.10.2014 ₺352.765 27.028
06.09.2013 ₺1.257.982 108.135
25.02.2011 ₺273.347 22.741
28.01.2011 ₺2.981.369 243.539
19.03.2010 ₺300.582 29.054
12.03.2010 ₺60.893 4.959
23.04.2009 ₺106.454 12.335
02.05.2008 ₺2.087.956 261.693
13.02.2004 ₺350.162 47.582
01.03.2002 - -
16.03.2001 ₺18.349 6.785
07.01.2000 ₺242.094 118.528
30.10.1998 ₺65.417 70.204
07.02.1997 - -
10.01.1997 - -
09.09.1994 - -
15.04.1994 - -
10.09.1993 - -
07.02.1992 - -
13.09.1991 - -
23.11.1990 - -