Idris Elba

Idris Elba


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cats 10 Ocak 2020
UIP Türkiye 3.651 81.772
UIP Türkiye 1.446.121 26.353.284
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
Aramızdaki Sözler 12 Ocak 2018
TME Films 11.324 164.636
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
Kara Kule 4 Ağustos 2017
Warner Bros. Türkiye 361.269 4.498.856
Kayıp Balık Dori 2 Eylül 2016
UIP Türkiye 617.320 7.408.151
Star Trek Sonsuzluk 26 Ağustos 2016
UIP Türkiye 140.539 1.948.405
Baskın Günü 27 Nisan 2016
CGV Mars D. 34.576 415.347
UIP Türkiye 1.284.848 15.618.775
The Gunman 20 Mart 2015
Chantier 16.333 236.415
Pinema 14.077 161.915
UIP Türkiye 615.195 7.528.083
Pasifik Savaşı 19 Temmuz 2013
Warner Bros. Türkiye 142.074 1.732.722
Prometheus 1 Haziran 2012
Tiglon 333.943 3.507.584
Pinema 303.023 3.146.989
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745
Doğmamış (2009) 9 Ocak 2009
UIP Türkiye 143.588 1.260.782
Amerikan Gangsteri 18 Ocak 2008
UIP Türkiye 183.213 1.620.394
28 Hafta Sonra 13 Temmuz 2007
Özen Film 103.566 824.899
Hasat Zamanı 27 Nisan 2007
Warner Bros. Türkiye 146.460 1.094.746
Acemi Askerler 1 Ağustos 2003
Warner Bros. Türkiye 36.873 207.027