Cate Blanchett

Cate Blanchett

Doğum Tarihi

14 Mayıs 1969

Yaş

52


Gelecek Filmler

Kabus Sokağı Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.09.2018 ₺380.604 27.570
15.06.2018 ₺4.239.955 310.338
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
11.08.2017 ₺246.223 22.626
05.02.2016 ₺482.268 30.229
06.11.2015 ₺63.402 3.968
13.03.2015 ₺3.281.979 269.272
17.12.2014 ₺20.116.916 1.647.727
21.03.2014 ₺1.229.374 100.118
27.09.2013 ₺1.004.123 64.907
10.06.2011 ₺566.191 58.066
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
06.02.2009 ₺4.212.868 465.319
23.05.2008 ₺2.685.294 331.770
23.11.2007 ₺1.099.808 114.498
02.03.2007 ₺254.155 27.629
10.11.2006 ₺1.857.149 219.395
11.03.2005 ₺58.923 7.362
18.02.2005 ₺1.467.692 206.034
19.12.2003 ₺7.489.418 1.252.640
21.02.2003 ₺183.745 33.914
20.12.2002 ₺6.520.784 1.459.205
15.03.2002 ₺215.168 47.753
28.12.2001 ₺225.544 56.428
21.12.2001 ₺5.902.157 1.759.705
14.12.2001 ₺678.658 187.246
10.08.2001 ₺567.287 209.672
10.03.2000 ₺301.975 130.384
11.12.1998 ₺110.277 99.803