Cate Blanchett

Cate Blanchett

Doğum Tarihi

14 Mayıs 1969

Yaş

51


Gelecek Filmler

Nightmare Alley Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.09.2018 380.604 TL 27.570
15.06.2018 4.239.955 TL 310.338
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
11.08.2017 241.471 TL 22.389
05.02.2016 481.704 TL 30.205
06.11.2015 63.402 TL 3.968
13.03.2015 3.281.979 TL 269.272
17.12.2014 20.116.916 TL 1.647.727
21.03.2014 1.229.374 TL 100.118
27.09.2013 1.004.123 TL 64.907
10.06.2011 566.191 TL 58.066
14.05.2010 4.581.236 TL 492.484
06.02.2009 4.212.868 TL 465.319
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
23.11.2007 1.099.808 TL 114.498
02.03.2007 254.155 TL 27.629
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
11.03.2005 58.923 TL 7.362
18.02.2005 1.467.692 TL 206.034
19.12.2003 7.489.418 TL 1.252.640
21.02.2003 183.745 TL 33.914
20.12.2002 6.520.784 TL 1.459.205
15.03.2002 215.168 TL 47.753
28.12.2001 225.544 TL 56.428
21.12.2001 5.902.157 TL 1.759.705
14.12.2001 678.658 TL 187.246
10.08.2001 567.287 TL 209.672
10.03.2000 301.975 TL 130.384
11.12.1998 110.277 TL 99.803