Gerard Butler

Gerard Butler


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kod Adı: Angel 23 Ağustos 2019
CGV Mars D. 62.722 1.200.847
Katil Avcısı 29 Mart 2019
Pinema 18.431 325.648
Suç Takımı 4 Mayıs 2018
Pinema 14.169 205.628
Warner Bros. Türkiye 176.092 2.608.888
Kod Adı: Londra 4 Mart 2016
Pinema 122.438 1.663.827
Mısır Tanrıları 26 Şubat 2016
TME Films 363.259 4.777.896
Çatlak Film 1 Şubat 2013
Pinema 11.597 154.115
Ödül Peşinde 23 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 89.718 889.332
Adalet Peşinde 1 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 47.587 477.649
Oyuncu 2 Ekim 2009
Pinema 51.326 520.549
Warner Bros. Türkiye 137.566 1.395.449
Macera Adası 18 Nisan 2008
UIP Türkiye 174.442 1.434.596
Not: Seni Seviyorum 15 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 130.292 1.118.292
300 Spartalı 16 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 807.443 6.384.398
Operadaki Hayalet 7 Nisan 2006
Özen Film 49.769 377.638
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 78.311 507.732
Warner Bros. Türkiye 195.906 1.061.211
Ateş Krallığı 4 Ekim 2002
UIP Türkiye 66.306 273.779
Dracula 2000 16 Şubat 2001
UIP Türkiye 103.661 239.068
Sadık Arkadaş 6 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 6.366 6.468