Gerard Butler

Gerard Butler


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.09.2021 ₺89.892 4.028
23.08.2019 ₺1.200.847 62.722
29.03.2019 ₺325.648 18.431
04.05.2018 ₺205.628 14.169
20.10.2017 ₺2.608.888 176.092
04.03.2016 ₺1.663.827 122.438
26.02.2016 ₺4.777.896 363.259
01.02.2013 ₺154.115 11.597
23.04.2010 ₺889.332 89.718
01.01.2010 ₺477.649 47.587
02.10.2009 ₺520.549 51.326
25.09.2009 ₺1.395.449 137.566
18.04.2008 ₺1.434.596 174.442
15.02.2008 ₺1.118.292 130.292
16.03.2007 ₺6.384.398 807.443
07.04.2006 ₺377.638 49.769
09.01.2004 ₺507.732 78.311
29.08.2003 ₺1.061.211 195.906
04.10.2002 ₺273.779 66.306
16.02.2001 ₺239.068 103.661
06.03.1998 ₺6.468 6.366