Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Doğum Bilgisi

9 Şubat 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP Türkiye 2.480.284 44.824.606
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
Warner Bros. Türkiye 418.077 5.671.318
Kızıl Tepe 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 40.650 555.519
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP Türkiye 64.312 709.031
M3 Film 6.174 73.130
UIP Türkiye 615.195 7.528.083
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP Türkiye 666.520 7.660.682
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP Türkiye 46.964 534.850
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745