Carrie Fisher

Carrie Fisher

Doğum Bilgisi

21 Ekim 1956

Yaş

63


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 378.548 9.353.317
Star Wars: Son Jedi 13 Aralık 2017
UIP Türkiye 608.551 10.133.812
UIP Türkiye 1.149.329 17.170.964
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
Beni Keşfet 28 Temmuz 2006
35 Milim 6.029 47.356
Sessiz ve Derinden 28 Haziran 2002
UIP Türkiye 20.954 82.693
Çığlık 3 28 Nisan 2000
UIP Türkiye 243.668 452.758
Özen Film - -
Özen Film - -
Yıldız Savaşları 28 Mart 1997
Özen Film - -
Yok Ol Fred 19 Mart 1993
Avşar Film - -
Met Film - -