Josh Brolin

Josh Brolin

Doğum Tarihi

12 Şubat 1968

Yaş

53


Gelecek Filmler

Dune: Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
29.06.2018 264.469 TL 19.034
18.05.2018 17.671.396 TL 1.374.325
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
08.12.2017 78.183 TL 5.179
18.09.2015 2.475.240 TL 167.420
18.09.2015 290.953 TL 19.088
08.05.2015 34.158 TL 2.283
22.08.2014 995.880 TL 79.724
03.01.2014 225.821 TL 17.927
01.03.2013 759.539 TL 62.177
25.05.2012 1.909.763 TL 157.197
25.02.2011 273.347 TL 22.741
24.09.2010 660.763 TL 57.298
08.05.2009 118.236 TL 11.870
07.03.2008 689.970 TL 78.816
18.01.2008 1.620.394 TL 183.213
27.07.2007 246.266 TL 28.721
25.11.2005 202.695 TL 27.731
22.04.2005 38.567 TL 4.961
08.09.2000 712.601 TL 325.134
09.01.1998 36.722 TL 61.754
14.02.1997 - -
27.09.1996 - -