Josh Brolin

Josh Brolin

Doğum Tarihi

12 Şubat 1968

Yaş

54


Gelecek Filmler

Dune: Part Two Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Kasım 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺16.258.560 616.246
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
29.06.2018 ₺264.469 19.034
18.05.2018 ₺17.671.396 1.374.325
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
08.12.2017 ₺78.183 5.179
18.09.2015 ₺2.475.240 167.420
18.09.2015 ₺290.953 19.088
08.05.2015 ₺34.158 2.283
22.08.2014 ₺995.880 79.724
03.01.2014 ₺225.821 17.927
01.03.2013 ₺759.539 62.177
25.05.2012 ₺1.909.763 157.197
25.02.2011 ₺273.347 22.741
24.09.2010 ₺660.763 57.298
08.05.2009 ₺118.236 11.870
07.03.2008 ₺689.970 78.816
18.01.2008 ₺1.620.394 183.213
27.07.2007 ₺246.266 28.721
25.11.2005 ₺202.695 27.731
22.04.2005 ₺38.567 4.961
08.09.2000 ₺712.601 325.134
09.01.1998 ₺36.722 61.754
14.02.1997 - -
27.09.1996 - -