Josh Brolin

Josh Brolin

Doğum Bilgisi

12 Şubat 1968

Yaş

52


Gelecek Filmler

Dune 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP 2.480.284 44.824.606
Chantier 19.034 264.469
Deadpool 2 18 Mayıs 2018
TME Films 1.374.325 17.671.396
UIP 1.909.967 27.311.663
Korkusuzlar 8 Aralık 2017
TME Films 5.179 78.183
Everest 18 Eylül 2015
UIP 167.420 2.475.240
Sicario 18 Eylül 2015
Chantier 19.088 290.953
Gizli Kusur 8 Mayıs 2015
Warner Bros. 2.283 34.158
Pinema 79.724 995.880
Oldboy 3 Ocak 2014
Medyavizyon 17.927 225.821
Suç Çetesi 1 Mart 2013
Warner Bros. 62.177 759.539
Siyah Giyen Adamlar 3 25 Mayıs 2012
Warner Bros. 157.197 1.909.763
İz Peşinde 25 Şubat 2011
UIP 22.741 273.347
Borsa: Para Asla Uyumaz 24 Eylül 2010
Tiglon 57.298 660.763
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Amerikan Gangsteri 18 Ocak 2008
UIP 183.213 1.620.394
Dehşet Gezegeni 27 Temmuz 2007
Warner Bros. 28.721 246.266
Maviliklere Doğru 25 Kasım 2005
Özen Film 27.731 202.695
Melinda ve Melinda 22 Nisan 2005
Özen Film 4.961 38.567
Görünmeyen Tehlike 8 Eylül 2000
Warner Bros. 325.134 712.601
Warner Bros. 61.754 36.722
Tutku Gülleri 14 Şubat 1997
UIP - -
Tatlı Bela ile Flört 27 Eylül 1996
Film Pop - -