Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

Doğum Tarihi

22 Kasım 1967

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 146.777 TL 5.920
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
10.06.2016 8.744.056 TL 747.288
29.01.2016 797.942 TL 44.978
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
30.01.2015 208.019 TL 13.619
11.03.2011 196.915 TL 17.048
12.03.2010 2.262.684 TL 227.930
05.06.2009 158.587 TL 20.467
18.05.2007 434.868 TL 47.954
26.05.2006 620.051 TL 92.249
13.01.2006 1.185.879 TL 139.650
25.11.2005 1.016.257 TL 139.118
03.12.2004 94.097 TL 13.536
15.10.2004 1.720.733 TL 242.950
28.05.2004 118.244 TL 16.512
28.11.2003 148.510 TL 23.205
09.08.2002 394.809 TL 107.424
04.01.2002 725.751 TL 189.517