Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

Doğum Tarihi

31 Aralık 1937

Yaş

84


Gelecek Filmler

The Son Dram

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

17 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.09.2021 ₺746.068 28.692
16.10.2020 ₺7.119 385
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
23.06.2017 ₺9.882.490 785.055
24.03.2017 ₺162.231 12.952
26.02.2016 ₺221.238 14.431
23.10.2015 ₺1.092.518 77.927
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
01.11.2013 ₺7.528.083 615.195
29.03.2013 ₺160.362 14.548
08.03.2013 ₺161.659 13.511
17.08.2012 ₺638.236 59.633
29.04.2011 ₺3.640.745 319.460
11.02.2011 ₺1.439.120 144.531
19.02.2010 ₺1.170.169 115.808
18.05.2007 ₺703.552 83.859
12.05.2006 ₺40.123 5.082
03.02.2006 ₺479.686 55.874
26.11.2004 ₺2.730.502 336.096
02.04.2004 ₺782.840 126.271
15.11.2002 ₺1.892.263 396.485
30.08.2002 ₺458.867 100.833
08.02.2002 ₺611.997 157.950
06.04.2001 ₺1.092.448 415.918
12.11.1999 ₺253.630 147.107
15.01.1999 ₺700.795 612.153
15.01.1999 ₺558.327 504.465
29.05.1998 ₺37.455 45.521
27.02.1998 ₺135.496 201.098
07.02.1997 - -
22.03.1996 - -
05.05.1995 - -
03.03.1995 - -
03.03.1995 - -
06.05.1994 - -
18.03.1994 - -
21.01.1994 - -
19.03.1993 - -
19.02.1993 - -
12.06.1992 - -
06.03.1992 - -
11.10.1991 - -

Diğer Filmleri