Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

Doğum Tarihi

31 Aralık 1937

Yaş

83


Gelecek Filmler

Baba Dram

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.10.2020 7.119 TL 385
27.10.2017 11.437.088 TL 795.596
23.06.2017 9.882.490 TL 785.055
24.03.2017 162.231 TL 12.952
26.02.2016 221.238 TL 14.431
23.10.2015 1.092.518 TL 77.927
03.04.2014 13.663.068 TL 1.178.671
01.11.2013 7.528.083 TL 615.195
29.03.2013 160.362 TL 14.548
08.03.2013 161.659 TL 13.511
17.08.2012 638.236 TL 59.633
29.04.2011 3.640.745 TL 319.460
11.02.2011 1.439.120 TL 144.531
19.02.2010 1.170.169 TL 115.808
18.05.2007 703.552 TL 83.859
12.05.2006 40.123 TL 5.082
03.02.2006 479.686 TL 55.874
26.11.2004 2.730.502 TL 336.096
02.04.2004 782.840 TL 126.271
15.11.2002 1.892.263 TL 396.485
30.08.2002 458.867 TL 100.833
08.02.2002 611.997 TL 157.950
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
12.11.1999 253.630 TL 147.107
15.01.1999 700.795 TL 612.153
15.01.1999 558.327 TL 504.465
29.05.1998 37.455 TL 45.521
27.02.1998 135.496 TL 201.098
07.02.1997 - -
22.03.1996 - -
05.05.1995 - -
03.03.1995 - -
03.03.1995 - -
06.05.1994 - -
18.03.1994 - -
21.01.1994 - -
19.03.1993 - -
19.02.1993 - -
12.06.1992 - -
06.03.1992 - -
11.10.1991 - -