Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

Doğum Tarihi

31 Aralık 1937

Yaş

83


Gelecek Filmler

One Life Aksiyon, Biyografi, Dram

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

4 Kasım 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.09.2021 ₺741.244 28.470
16.10.2020 ₺7.119 385
27.10.2017 ₺11.437.088 795.596
23.06.2017 ₺9.882.490 785.055
24.03.2017 ₺162.231 12.952
26.02.2016 ₺221.238 14.431
23.10.2015 ₺1.092.518 77.927
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
01.11.2013 ₺7.528.083 615.195
29.03.2013 ₺160.362 14.548
08.03.2013 ₺161.659 13.511
17.08.2012 ₺638.236 59.633
29.04.2011 ₺3.640.745 319.460
11.02.2011 ₺1.439.120 144.531
19.02.2010 ₺1.170.169 115.808
18.05.2007 ₺703.552 83.859
12.05.2006 ₺40.123 5.082
03.02.2006 ₺479.686 55.874
26.11.2004 ₺2.730.502 336.096
02.04.2004 ₺782.840 126.271
15.11.2002 ₺1.892.263 396.485
30.08.2002 ₺458.867 100.833
08.02.2002 ₺611.997 157.950
06.04.2001 ₺1.092.448 415.918
12.11.1999 ₺253.630 147.107
15.01.1999 ₺700.795 612.153
15.01.1999 ₺558.327 504.465
29.05.1998 ₺37.455 45.521
27.02.1998 ₺135.496 201.098
07.02.1997 - -
22.03.1996 - -
05.05.1995 - -
03.03.1995 - -
03.03.1995 - -
06.05.1994 - -
18.03.1994 - -
21.01.1994 - -
19.03.1993 - -
19.02.1993 - -
12.06.1992 - -
06.03.1992 - -
11.10.1991 - -