Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

Doğum Bilgisi

31 Aralık 1937

Yaş

82


Gelecek Filmler

Baba Dram

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

19 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP 795.596 11.437.088
UIP 785.055 9.882.490
Otoban 24 Mart 2017
Chantier 12.952 162.231
MC Film 14.431 221.238
Solace 23 Ekim 2015
Pinema 77.927 1.092.518
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP 1.178.671 13.663.068
UIP 615.195 7.528.083
Hitchcock 29 Mart 2013
Tiglon 14.548 160.362
Özen Film 13.511 161.659
360 17 Ağustos 2012
Tiglon 59.633 638.236
Thor 29 Nisan 2011
UIP 319.460 3.640.745
Ayin (2011) 11 Şubat 2011
Warner Bros. 144.531 1.439.120
Kurt Adam 19 Şubat 2010
UIP 115.808 1.170.169
Cinayet Gecesi 18 Mayıs 2007
35 Milim 83.859 703.552
Efsane Adam 12 Mayıs 2006
Warner Bros. 5.082 40.123
Kanıt 3 Şubat 2006
UIP 55.874 479.686
Büyük İskender 26 Kasım 2004
Pinema 336.096 2.730.502
İnsan Lekesi 2 Nisan 2004
Özen Film 126.271 782.840
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP 396.485 1.892.263
Gizli Ortak 30 Ağustos 2002
UIP 100.833 458.867
Gizemli Yabancı 8 Şubat 2002
Warner Bros. 157.950 611.997
Hannibal 6 Nisan 2001
UIP 415.918 1.092.448
İçgüdü 12 Kasım 1999
UIP 147.107 253.630
Meet Joe Black 15 Ocak 1999
UIP 612.153 700.795
Warner Bros. 504.465 558.327
İhanet 29 Mayıs 1998
Özen Film 45.521 37.455
Amistad 27 Şubat 1998
UIP 201.098 135.496
Picasso İle Yaşamak 7 Şubat 1997
Warner Bros. - -
Nixon 22 Mart 1996
Özen Film - -
İhtiras Rüzgarları 5 Mayıs 1995
Warner Bros. - -
Pinema - -
Gölge Topraklarda 3 Mart 1995
Film Pop - -
Masum 6 Mayıs 1994
Standard Film - -
Günden Kalanlar 18 Mart 1994
Warner Bros. - -
Chaplin 21 Ocak 1994
Özen Film - -
Howards Sonu 19 Mart 1993
Warner Bros. - -
Bram Stoker'dan Dracula 19 Şubat 1993
Warner Bros. - -
Yaşam Savaşı 12 Haziran 1992
Warner Bros. - -
Tehlikeli Saatler 6 Mart 1992
Film Pop - -
Kuzuların Sessizliği 11 Ekim 1991
Warner Bros. - -