Netflix, 2021 yılında yayınlayacağı filmleri duyurduğu bir video yayınladı

3.179 Gösterim
13 Ocak 2021 14:30
Netflix, 2021 yılında yayınlayacağı filmleri duyurduğu bir video yayınladı

Netflix; Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Amy Adams gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu filmler de dahil olmak üzere 2021'de yayınlayacağı yapımları özel bir videoyla duyurdu.


Her geçen yıl orijinal film üretimini arttıran Netflix, 2021'de bunu başka bir seviyeye taşımaya hazırlanıyor. 193 milyon abonesi bulunan platform, birçoğunda ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı 71 film (Üstelik bu sayıya Netflix'in yerel yapımlarının dahil olmadığını belirtelim) ile 2021 takvimini duyurdu.

 

Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds'ın başrollerini paylaştığı Red Notice; Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Meryl Streep, Chris Evans, Jonah Hill gibi ünlü isimleri barındıran Don't Look Up; Idris Elba, Regina King ve Zazie Beetz'in başrollerinde yer aldığı western The Harder They Fall; Zack Snyder'ın yeni filmi Army of the Dead; Chris Hemsworth'lu bilim kurgu/aksiyon Escape From Spiderhead ve Netflix'in haklarını satın aldığı Amy Adams'lı gerilim The Woman in the Window, platformun 2021 takviminin göze en çok çarpan filmleri. Netflix'in 2021'de yayınlayacağı filmlerden görüntülerin de yer aldığı özel videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.