Gal Gadot

Gal Gadot

Doğum Bilgisi

30 Nisan 1985

Yaş

35


Gelecek Filmler

Wonder Woman 1984 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020
Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 730.815 10.715.292
Wonder Woman 2 Haziran 2017
Warner Bros. Türkiye 472.966 6.181.169
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
Warner Bros. Türkiye 1.462.002 19.433.719
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Hızlı ve Öfkeli 7 3 Nisan 2015
UIP Türkiye 2.961.089 32.132.000
Hızlı ve Öfkeli 6 24 Mayıs 2013
UIP Türkiye 1.180.105 11.225.845
UIP Türkiye 665.624 6.037.189
Gece ve Gündüz 9 Temmuz 2010
Tiglon 250.480 2.274.639
Çılgın Bir Gece 21 Mayıs 2010
Tiglon 78.342 725.621
Hızlı ve Öfkeli 4 3 Nisan 2009
UIP Türkiye 379.827 3.172.155