Gal Gadot

Gal Gadot

Doğum Tarihi

30 Nisan 1985

Yaş

37


Gelecek Filmler

Disney's Snow White Aile, Dram, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Mart 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.02.2022 ₺1.487.199 43.585
17.11.2017 ₺10.715.292 730.815
02.06.2017 ₺6.181.169 472.966
15.04.2016 ₺683.146 53.236
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
18.03.2016 ₺217.277 15.604
03.04.2015 ₺32.132.000 2.961.089
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
29.04.2011 ₺6.037.189 665.624
09.07.2010 ₺2.274.639 250.480
21.05.2010 ₺725.621 78.342
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827