Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Doğum Tarihi

15 Ağustos 1990

Yaş

31


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
02.03.2018 ₺2.876.240 195.023
29.09.2017 ₺1.129.008 80.138
13.01.2017 ₺6.566.150 468.861
19.05.2016 ₺7.172.881 546.829
08.01.2016 ₺715.462 42.633
20.11.2015 ₺9.670.654 745.338
21.11.2014 ₺9.025.995 811.915
14.11.2014 ₺1.329.925 108.633
07.11.2014 ₺191.536 12.382
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
22.11.2013 ₺9.214.037 864.780
04.01.2013 ₺1.521.382 121.435
23.03.2012 ₺6.101.576 650.382
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
04.03.2011 ₺72.488 8.387

Diğer Filmleri