Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Doğum Bilgisi

15 Ağustos 1990

Yaş

29


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Kızıl Serçe 2 Mart 2018
TME Films 195.023 2.876.240
anne! 29 Eylül 2017
UIP 80.138 1.129.008
Uzay Yolcuları 13 Ocak 2017
Warner Bros. 468.861 6.566.150
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Joy 8 Ocak 2016
TME Films 42.633 715.462
TME Films 745.338 9.670.654
TME Films 811.915 9.025.995
Pinema 108.633 1.329.925
Serena 7 Kasım 2014
CGV Mars D. 12.382 191.536
Tiglon 344.979 4.110.216
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Tiglon 864.780 9.214.037
Umut Işığım 4 Ocak 2013
UIP 121.435 1.521.382
Açlık Oyunları 23 Mart 2012
Tiglon 650.382 6.101.576
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Tiglon 8.387 72.488