Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Doğum Tarihi

15 Ağustos 1990

Yaş

32


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

23 Haziran 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
02.03.2018 ₺2.876.240 195.023
29.09.2017 ₺1.129.008 80.138
13.01.2017 ₺6.566.150 468.861
19.05.2016 ₺7.172.881 546.829
08.01.2016 ₺715.462 42.633
20.11.2015 ₺9.670.654 745.338
21.11.2014 ₺9.025.995 811.915
14.11.2014 ₺1.329.925 108.633
07.11.2014 ₺191.536 12.382
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
22.11.2013 ₺9.214.037 864.780
04.01.2013 ₺1.521.382 121.435
23.03.2012 ₺6.101.576 650.382
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
04.03.2011 ₺72.488 8.387
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.