Ryan Reynolds

Ryan Reynolds


Gelecek Filmler

Free Guy Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

11 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 164.047 2.738.663
Deadpool 2 18 Mayıs 2018
TME Films 1.374.325 17.671.396
Belalı Tanık 18 Ağustos 2017
Pinema 111.013 1.484.320
Hayat 24 Mart 2017
Warner Bros. 176.137 2.394.424
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
Deadpool 12 Şubat 2016
TME Films 1.122.044 14.202.076
Selfless 10 Temmuz 2015
Pinema 118.223 1.439.261
Altınlı Kadın 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 13.520 215.614
Kayıp Çocuk 2 Ocak 2015
CGV Mars D. 5.274 74.500
Ölümsüz Polisler 6 Eylül 2013
UIP 108.135 1.257.982
Düşmanı Korurken 10 Şubat 2012
UIP 86.521 935.540
UIP 44.045 487.678
Yeşil Fener 26 Ağustos 2011
Warner Bros. 71.544 816.932
Toprak Altında 8 Ekim 2010
UIP 28.812 268.209
Teklif 19 Haziran 2009
UIP 120.969 1.117.590
Tiglon 163.551 1.431.915
Özen Film 27.924 267.067
Kesinlikle, Belki 18 Nisan 2008
UIP 66.803 591.266
Dehşet Sokağı 4 Kasım 2005
Warner Bros. 123.489 835.393
Çılgın Dünürler 22 Ağustos 2003
Warner Bros. 52.824 342.598