Meryl Streep

Meryl Streep

Doğum Bilgisi

22 Haziran 1949

Yaş

71


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
UIP 45.766 723.330
UIP 50.181 805.297
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
Florence 23 Aralık 2016
Bir Film 20.478 327.897
Diren: Zamanı Geldi 15 Ocak 2016
Bir Film 15.737 189.323
Sıradışı Anne 11 Eylül 2015
Warner Bros. 12.807 197.792
Sihirli Orman 20 Şubat 2015
UIP 33.638 423.087
Seçilmiş 10 Ekim 2014
CGV Mars D. 27.028 352.765
Aile Sırları 28 Şubat 2014
Pinema 27.685 410.089
Aşk Yeniden 5 Ekim 2012
Medyavizyon 13.736 183.597
Demir Leydi 13 Ocak 2012
Chantier 42.532 546.000
UIP 72.645 815.675
Şüphe (2009) 6 Şubat 2009
UIP 39.684 404.792
Mamma Mia 18 Temmuz 2008
UIP 95.271 880.030
Yargısız İnfaz 4 Ocak 2008
Best Line 37.626 329.645
Arslanı Kuzulara 9 Kasım 2007
Özen Film 62.169 644.908
Günbatımı 12 Ekim 2007
Bir Film 19.223 180.579
Özen Film 93.569 924.510
UIP 157.101 1.034.280
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP 40.706 319.874
Saatler 14 Mart 2003
UIP 121.251 717.276
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
50 Cesur Kemancı 25 Şubat 2000
UIP 50.968 124.008
Marvin'in Odası 3 Temmuz 1998
Warner Bros. 32.353 27.869
İlk Günah 10 Mayıs 1996
UIP - -
Yasak İlişki 27 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Vahşi Nehir 12 Mayıs 1995
UIP - -
Ruhların Evi 16 Aralık 1994
Avşar Film - -
Manhattan 12 Ağustos 1994
UIP - -
Ölüm Kadına Yakışır 25 Aralık 1992
UIP - -
Warner Bros. - -
Dişi Şeytan 6 Temmuz 1990
Avşar Film - -
Avşar Film - -