Amy Adams

Amy Adams

Doğum Tarihi

20 Ağustos 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.11.2017 10.715.292 TL 730.815
09.12.2016 469.210 TL 30.311
11.11.2016 3.174.356 TL 223.576
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
06.03.2015 164.739 TL 10.823
14.02.2014 253.764 TL 21.223
17.01.2014 1.840.705 TL 126.738
14.06.2013 3.657.857 TL 314.007
22.03.2013 59.765 TL 6.063
09.11.2012 208.119 TL 16.472
17.02.2012 1.783.822 TL 167.555
11.02.2011 348.907 TL 29.811
26.03.2010 352.029 TL 36.402
28.08.2009 127.748 TL 12.781
22.05.2009 1.142.002 TL 154.705
06.02.2009 404.792 TL 39.684
08.02.2008 983.749 TL 107.363
21.12.2007 716.759 TL 82.547
16.12.2005 142.290 TL 16.831
27.06.2003 145.522 TL 28.098
31.01.2003 2.990.233 TL 606.286