Amy Adams

Amy Adams

Doğum Tarihi

20 Ağustos 1974

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.11.2017 ₺10.715.292 730.815
09.12.2016 ₺469.210 30.311
11.11.2016 ₺3.174.356 223.576
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
06.03.2015 ₺164.739 10.823
14.02.2014 ₺253.764 21.223
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
14.06.2013 ₺3.657.857 314.007
22.03.2013 ₺59.765 6.063
09.11.2012 ₺208.119 16.472
17.02.2012 ₺1.783.822 167.555
11.02.2011 ₺348.907 29.811
26.03.2010 ₺352.029 36.402
28.08.2009 ₺127.748 12.781
22.05.2009 ₺1.142.002 154.705
06.02.2009 ₺404.792 39.684
08.02.2008 ₺983.749 107.363
21.12.2007 ₺716.759 82.547
16.12.2005 ₺142.290 16.831
27.06.2003 ₺145.522 28.098
31.01.2003 ₺2.990.233 606.286