Adam McKay'in Netflix için çekeceği yeni filmi Don't Look Up'a yıldız kadro!

2.725 Gösterim
15 Ekim 2020 11:24
Adam McKay'in Netflix için çekeceği yeni filmi Don't Look Up'a yıldız kadro!

Adam McKay'in Netflix için çekeceği yeni filmi Don't Look Up'ın hâlihazırda Jennifer Lawrence ve Cate Blanchett'in yer aldığı oyuncu kadrosuna Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande gibi isimler dahil oldu.


The Big Short ile uyarlama senaryo kategorisinde Oscar'a uzanan Adam McKay'in Netflix filmi Don't Look Up, geçen bahar aylarında kadrosuna Jennifer Lawrence ve Cate Blanchett'i katmış ve şimdiden Netflix'in önümüzdeki dönemde merakla beklenecek filmleri arasına adını yazdırmıştı. Fakat filme yeni dahil olan isimlerle bu bambaşka bir noktaya evrildi.

 

Son olarak 2018 yapımı Vice'ı yöneten Adam McKay'in yazıp yöneteceği film; Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Himesh Patel gibi isimleri Blanchett ile Lawrence'ın yanına dahil ederek yakın dönemin en yıldız kadrolarından birini oluşturdu.

 

İki astronomun altı ay içerisinde dünyaya çarpacağını iddia ettikleri bir göktaşı konusunda insanları uyarmaya çalışmasını konu edinecek olan film, McKay imzalı diğer filmler gibi kara komedi sularında gezinen bir yapım olacak. Filmin önümüzdeki yılın ikinci yarısında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.