Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Doğum Bilgisi

27 Aralık 1995

Yaş

24


Gelecek Filmler

The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020
Dune 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
Bir Film 32.707 706.152
Güzel Oğlum 15 Mart 2019
Bir Film 13.853 207.553
Vahşiler 13 Nisan 2018
TME Films 9.049 120.069
Uğur Böceği 2 Mart 2018
UIP 20.334 315.167
Beni Adınla Çağır 23 Şubat 2018
Bir Film 20.424 273.273
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. 749.553 10.123.923