Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Doğum Tarihi

27 Aralık 1995

Yaş

25


Gelecek Filmler

Wonka Aile, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Mart 2023
Dune: Part Two Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Ekim 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.12.2021 - -
22.10.2021 ₺15.150.974 580.575
14.02.2020 ₺708.157 29.405
30.08.2019 ₺706.152 32.707
15.03.2019 ₺207.753 13.873
13.04.2018 ₺120.069 9.049
02.03.2018 ₺315.167 20.334
23.02.2018 ₺273.273 20.424
18.12.2015 ₺48.797 3.097
07.11.2014 ₺10.123.923 749.553

Diğer Filmleri