Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Doğum Tarihi

27 Aralık 1995

Yaş

26


Gelecek Filmler

Bones and All Dram, Korku

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Kasım 2022
Dune: Part Two Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Kasım 2023
Wonka Aile, IMAX, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Aralık 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.12.2021 ₺655.525 22.480
22.10.2021 ₺16.258.560 616.246
14.02.2020 ₺708.157 29.405
30.08.2019 ₺706.152 32.707
15.03.2019 ₺207.753 13.873
13.04.2018 ₺120.069 9.049
02.03.2018 ₺315.167 20.334
23.02.2018 ₺273.273 20.424
18.12.2015 ₺48.797 3.097
07.11.2014 ₺10.123.923 749.553

Diğer Filmleri