Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Doğum Tarihi

27 Aralık 1995

Yaş

28


Gelecek Filmler

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

1 Mart 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.12.2023 ₺31.197.747 223.503
25.11.2022 ₺653.404 10.132
03.12.2021 ₺655.525 22.480
22.10.2021 ₺18.473.935 627.380
14.02.2020 ₺708.157 29.405
30.08.2019 ₺706.152 32.707
15.03.2019 ₺207.753 13.873
13.04.2018 ₺120.069 9.049
02.03.2018 ₺315.167 20.334
23.02.2018 ₺273.273 20.424
18.12.2015 ₺48.797 3.097
07.11.2014 ₺10.123.923 749.553

Diğer Filmleri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.