BluTV’de nisan ayında yayınlanacak dizi ve filmler

3.567 Gösterim
1 Nisan 2021 17:35
BluTV’de nisan ayında yayınlanacak dizi ve filmler

BluTV, nisan ayında yayınlanacak dizi ve filmleri açıkladı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı, izleyiciyi 1960’lara götürecek Yeşilçam dizisi ve The Handmaid’s Tale’in yeni sezonu, BluTV'nin nisan ayı takviminin öne çıkan yapımları.


 

Diziler

 

Yeşilçam

Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci gibi isimlerin yer aldığı dizi, 1960’ların Yeşilçam’ını odağına alacak. Toplamda 8 bölüm sürecek ilk sezon, 22 Nisan’da izleyiciyle buluşacak. 1960’ların gösterişli atmosferini izleyiciye aktaran dizinin senaryosunu kaleme alan isimler ise, Barda ve Ölümlü Dünya gibi yapımların senaryo ekibinde yer alan Volkan Sümbül ile Levent Cantek.

 

The Handmaid’s Tale

Tüm dünyanın konuştuğu, Margaret Atwood’un romanından uyarlanan ve yeni sezonu BluTV üzerinde 29 Nisan’da yayınlanacak The Handmaid’s Tale, kadınların sadece üreme aracı olarak görüldüğü Gilead adlı bir toplumda kendisinden alıkoyulan kızını kurtarmak ve bu toplumdan kaçmak için mücadele eden Offred’in hikayesini konu alıyor. Türkiye’de sadece BluTV üzerinde yayınlanan dizinin başrolünde Elizabeth Moss yer alıyor.

 

Exit

Norveç yapımı, 30’lu yaşlarından önce milyoner olan dört adamın gerçek hikayesini konu alan Exit, 2.sezonuyla BluTV Nisan ayı seçkisinde yer alacak. Kadrosunda; Simon J. Berger, Agnes Kittelsen ve Pål Sverre Hagen gibi Norveç’in ünlü isimlerinin yer aldığı dizinin yeni sezonun yayınlanma tarihi henüz belli değil.

 

Filmler

 

Hurt Locker

Kadrosunda Jeremy Renner ve Anthonie Mackie gibi daha sonradan Avengers kadrosunda beraber rol almış isimlerin buluştuğu Oscar ödüllü Hurt Locker, Irak’ta savaşın ortasında bombaları imha etmekle görevli elit bir asker ekibinin hikayesini konu alan bir yapım.

 

Le Scaphandre et le Papillon

Cannes ödüllü Julian Schnabel’in yönetmen koltuğunda oturduğu İngilizce adıyla The Diving Bell and the Butterfly, felç geçiren ve sadece sol gözüyle iletişim kurabilen bir editörün gerçek hikayesini konu alıyor. 

 

Just Mercy

Jamie Foxx, Michael B. Jordan ve Brie Larson’ın başrollerini paylaştığı, Destin Daniel Cretton’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Just Mercy, insan hakları savunucusu bir avukatın, adaletin yerini bulması için verdiği mücadeleyi merkezine alıyor.

 

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Casey Affleck ve Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda kendisini Killing Them Softly ile tanıdığımız Andrew Dominik oturuyor. Robert Hansen’ın romanından uyarlanan film, çok meşhur bir kanun kaçağı olan Jesse James’in özel hayatına mercek tutuyor.

 

Richard Jewell

Hollywood’un unutulmaz isimlerinden Clint Eastwood’un yönetmen koltuğunda oturduğu Richard Jewell, bir güvenlik görevlisinin 1996 yılında yaşanan bir bombalamayla suçlanmasını anlatıyor. Olivia Wilde’a filmde Paul Walter Hauser, Sam Rockwell ve Kathy Bates gibi isimler eşlik ediyor.

 

Blow

Johnny Depp ve Penelope Cruz’un başrollerini paylaştığı 2001 yapımı Blow, uyuşturucu baronu George Jung’un hayat hikayesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Amerikalı yönetmen Ted Demme oturuyor.

 

Long Shot

Son derece özgür ruhlu bir gazeteci ve dünyanın en güçlü kadınlarından olan bir politikacının romantik aşk hikayesini anlatan Long Shot’un başrollerini Charlize Theron ve Seth Rogan paylaşıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.