Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

Doğum Bilgisi

9 Şubat 1987

Yaş

33


Gelecek Filmler

Tom Clancy's Without Remorse Aksiyon, Dram, Suç

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 104.513 1.585.402
Black Panther 16 Şubat 2018
UIP 717.704 10.652.051
Warner Bros. 36.029 471.175
Fantastik Dörtlü 7 Ağustos 2015
TME Films 351.708 3.677.344
Son Durak 1 Kasım 2013
Medyavizyon 2.563 25.181
Doğaüstü 13 Nisan 2012
Tiglon 77.740 764.455
Sonuna Kadar 4 Ocak 2002
A&P Filmcilik - -